Ο Good Job Nicky ετοιμάζει ένα μουσικό και αισθητικό υπερθέαμα

Άκης Λούκας Avatar

Ο Good Job Nicky είναι o 25χρονος Έλληνας καλλιτέχνης-φαινόμενο που μέσα στο 2021 μας αιφνιδίασε ευχάριστα με το viral αγγλόφωνο ντεμπούτο του «January 8th», μας κέρδισε με το πρωτότυπο video-album που ακολούθησε, μας έκλεψε την προσοχή με το sui generis στυλ του και τα μπλε μαλλιά του και συζητήθηκε όσο κανένας άλλος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης τα τελευταία χρόνια.

Την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 θα βρεθεί στη Σκηνή στο Ξέφωτο του SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για να παρουσιάσει -πρώτη φορά ολοκληρωμένα- τα σημαντικά τραγούδια, δικά του και άλλα, που τον ορίζουν, στήνοντας ένα μουσικό και αισθητικό υπερθέαμα, αφιερωμένο σε όσους θέλουν πολύ να απολαύσουν ζωντανά τη μοναδική φωνή, που αναδύθηκε μέσα σε σκληρό lockdown. Μαζί του θα είναι ο Ερμής Γεραγίδης, και η χορευτική ομάδα Wolves Team.

Ο Good Job Nicky είναι ο ερμηνευτής και δημιουργός (γράφει όλους τους στίχους και μεγάλο μέρος της μουσικής) που φαίνεται ότι θα συνεχίσει να μας απασχολεί πολύ τα επόμενα χρόνια, βάζοντας αυτή τη στιγμή τις τελευταίες πινελιές στο νέο πολυαναμενόμενο άλμπουμ του, που θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο, μερικούς μόνο μήνες μετά το πρώτο.

 

Συντελεστές

Μανώλης Γιαννίκιος (drums)
Αννα Θανά (πρώτο βιολί)
Κατερίνα Τζίτζου (δευτερο βιολί)
Ίρινα Δημάκη (τσέλο)
Κλαβδία Παπαδοπούλου (φωνητικά)
Νάσος Ψειμάδας (φωνητικά)

**Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί με βάση τα ισχύοντα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης της COVID-19 για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων.

Για όλες τις εκδηλώσεις του SNF Nostos 2021 θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται από την νομοθεσία και τις εκάστοτε οδηγίες των αρμόδιων αρχών που θα ισχύουν κατά τον μήνα Αύγουστο 2021.

Tagged in :

Άκης Λούκας Avatar