Λελέικα Υπάτης: Ο Γιάννης Μηλιώκας LIVE στη «Χώρα» – ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

Άκης Λούκας Avatar

Ο ξεχωριστός ερμηνευτής και τραγουδοποιός σε  ένα πρόγραμμα γεμάτο ηλεκτρισμό, ένταση και χιούμορ. Μαζί του η Βιολέτα Ίκαρη και οι «1 Βήμα Μπροστά»

Ο Γιάννης Μηλιώκας γεννήθηκε  στη Θεσσαλονίκη, στις 23 Ιουνίου του 1950. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη δεκαετία του 1980 και είχε αμέσως μεγάλη απήχηση. Τα τραγούδια του,  «Για το καλό μου», «Ροζ» (ντουέτο με την Αφροδίτη Μάνου) «Ποιμενικό Ροκ»,«Γκρέκο Μασκαρά» κ.α. έγιναν μεγάλες επιτυχίες & σταθμοί στην ελληνική μουσική. Το 2010 εξέδωσε το βιβλίο «Μαίανδρος: Η άγνωστη γυμναστική των αρχαίων Ελλήνων» από τις εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ.

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μαζί με τη Βιολέτα Ίκαρη και  τέσσερεις σπουδαίους μουσικούς,  παρουσιάζουν  ένα πρόγραμμα γεμάτο ηλεκτρισμό, ένταση και χιούμορ. Στο πρόγραμμα θα ακουστούν  όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Γιάννη, αλλά και νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια. Ο Γιάννης Μηλιώκας αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη εποχή. Είναι ο τραγουδιστής που μας διασκεδάζει με τον σαρκασμό στα τραγούδια του, το χιούμορ στους στίχους του και με την όλη σκηνική του παρουσία, η οποία μας προκαλεί να περάσουμε καλά.

Τα τραγούδια του όπως «Κακοσαλέσι (Δεν ξανά βόσκω άλλες βουβάλες)», «Για το καλό μου», «Greco mascara», «Ροζ», «Ποιμενικό ροκ», «Vamos αλάνια», «Να δεις που κάποτε» και πολλά άλλα άφησαν τη σφραγίδα τους στο ελληνικό τραγούδι.

Μαζί του είναι μια νέα ταλαντούχα τραγουδοποιός η Βιολέτα Ίκαρη που τα τελευταία χρόνια που συνοδεύει τον Γιάννη,έχει κάνει μεγάλη αίσθηση με τις εμφανίσεις της  στο Σταυρό του Νότου. Σύντομα και σε συνεργασία με τη  Μίνος Εmi σύντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο της CD.

Τους  συνοδεύει το συγκρότημα 1ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. Ένα νέο και πολλά υποσχόμενο γκρούπ.

 

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 12 €
Ταμείο: 15 €
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ εισιτηρίων – κρατήσεις θέσεων: Τηλεφωνικά στο 2231051075 και 6936994980

 

info:

Γιάννης Μηλιώκας Live
Σάββατο 16 Απριλίου2016
Ώρα έναρξης : 21.30

Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης , Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
www.xwra.gr
email: info@xwra.gr

Άκης Λούκας Avatar

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *