Λαμία: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Εικαστικών Τεχνών με την Μαργαρίτα Πέτροβα – Δηλώστε συμμετοχή

Άκης Λούκας Avatar

ΣΗΜΕΡΑ Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, στα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο εικαστικών τεχνών για ενήλικες θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016 στα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων με την γνωστή Εικαστικό της νέας γενιάς Μαργαρίτα Πέτροβα.

mag24-petrova (3)mag24-petrova (4)

petrova2

mag24-petrova (5)

Η κ. Πέτροβα θα μιλήσει για το εννοιολογικό περιεχόμενο της δουλειάς της, αναλύοντας το σύνολο του εικαστικού της έργου και θα πραγματοποιήσει ειδικό σεμινάριο για τα παιδικά τμήματα ζωγραφικής και κατασκευών.

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο χώρο μας, Αριστοτέλους 1- στην Πλατεία Λαού, έως την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου.

 

petrova1

mag24-petrova (7)mag24-petrova (1)

petrova

Λίγα λόγια για το έργο της Μαργαρίτας Πέτροβα:

Η Μαργαρίτα Πέτροβα είναι εικαστικός και γεννήθηκε το 1979. Σπούδασε στην Α.Σ.Κ.Τ. (1999-2005) και ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό Εικαστικών Τεχνών της Α.Σ.Κ.Τ. το 2008. Έχει πραγματοποιήσει έξι ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα, στην Αυστρία και τη Γαλλία. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα, στη Γαλλία, στον Καναδά και στο Ισραήλ κι έχει εργαστεί για σκηνικά στο θέατρο. Από το 2005 ασχολείται παράλληλα με τη διδασκαλία των εικαστικών τεχνών και είναι ιδρυτικό μέλος της καλλιτεχνική ομάδας Lustspiel.

mag24-petrova (6)

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 1, ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΟΥ, ΛΑΜΙΑ
τηλ.& fax: 22310 66066
e-mail: e.ergasthria.lamia@gmail.com

Άκης Λούκας Avatar

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *