Η Μαντόνα ως «Ιησούς» στον Μυστικό Δείπνο

kalkanteras Avatar

Με αφορμή την ανακοίνωση της παγκόσμιας περιοδείας της για τα 40 χρόνια καριέρας της, η Μαντόνα έδωσε συνέντευξη στην στην ιταλική έκδοση της Vanity Fair, και πόζαρε ως «Ιησούς» στο Μυστικό Δείπνο.

 

Όπως εξηγήθηκε σχετικά, η έμπνευση των δημιουργών έρχεται ως φόρος τιμής για τα 40 χρόνια καριέρας του pop ειδώλου: «Ήταν μια πρόταση από τους Luigi & Iango και σκέφτηκα ότι ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη, ένας τρόπος να ενσταλάξω μια αποκλειστικά γυναικεία ενέργεια σε έναν κόσμο που παραδοσιακά φανταζόταν και αντιπροσωπεύεται μόνο από άνδρες. Γύρισα λοιπόν τα τραπέζια και μου άρεσε η ιδέα να παίξω με μια αντίφαση που δεν ήταν καθόλου αντίφαση», δήλωσε η ίδια η Μαντόνα.

Το εξώφυλλο της Μαντόνα στο Vanity Fair

Στη συνέντευξή της, η Μαντόνα έκανε γνωστό ότι η μεγαλύτερη νίκη στη ζωή της είναι τα παιδιά της, ενώ στην επαγγελματική της διαδρομή, το ότι εξακολουθεί να κάνει καριέρα.

«Ξόδεψα όλο μου το χρόνο, όλη μου την ενέργεια παλεύοντας και δουλεύοντας για πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούσαν καν να φανταστούν ή με δυσκολία να πιστέψουν. Τι μου κόστισε; Απουσία ξεκούρασης, εγκατάλειψη της ασφάλειας, τέλος κάθε χαλάρωσης, αντίο σε μια άνετη ζωή, έλλειψη ύπνου, μηδενική ψυχική ηρεμία, αδυναμία να περάσω χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπώ. Ωστόσο, αυτό ήταν το ταξίδι που έπρεπε να κάνω, αυτό ήταν το κόστος που αποφάσισα να πληρώσω. Και επιτρέψτε μου να είμαι σαφής: το πλήρωσα μέχρι την τελευταία δεκάρα» είπε ανάμεσα σε άλλα.

Tagged in :

kalkanteras Avatar