Αρχική Agenda Λαμία: Δείτε τις ταινίες που παίζουν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα 6...

Λαμία: Δείτε τις ταινίες που παίζουν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα 6 – 12 Απριλίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Απολαύστε και φέτος κινηματογραφικές προβολές στο Cinepolis «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» με πρωτοποριακά συστήματα 4Κ προβολής και τρισδιάστατο 3D, για ολοζώντανες εικόνες και συγκλονιστικές εμπειρίες!

H είσοδος σε όλες τις ταινίες κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη κοστίζει μόνο 6€.

Για τις μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες: Γενική είσοδος 6€ όλη την εβδομάδα. Με αυτές τις προσφορές μας δίνεται η δυνατότητα να απολαμβάνουμε τον κινηματογράφο στην πόλη μας περισσότερο και φθηνότερα.

Δείτε κάθε Πέμπτη στο MAG24 τις νέες ταινίες της εβδομάδας και φυσικά κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook για να βλέπετε άμεσα τους διαγωνισμούς μας για ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια !

Οι ταινίες αυτής της εβδομάδας:

ΑΙΘΟΥΣΑ 1

ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ (μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά)

smurfs (1)

Σ’ αυτήν την νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική εκδοχή για τα «Στρουμφάκια», μόνο κινούμενα σχέδια πλέον, ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και τον Προκόπη σε ένα συναρπαστικό αγώνα μέσα στο -γεμάτο μαγικά πλάσματα- Απαγορευμένο Δάσος για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ. Επιβάτες ενός τρελού ταξιδιού, γεμάτου δράση και κίνδυνο, τα Στρουμφάκια βρίσκονται μπροστά στην ανακάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού σε ολόκληρη την Στρουμφοιστορία.

Σκηνοθεσία: Kelly Asbury
Σενάριο: Stacey Harman and Pamela Ribon
Βασισμένο στους χαρακτήρες και την ιστορία του: Peyo

Ώρα έναρξης: 17.15 μ.μ και 19.30

ΑΙΘΟΥΣΑ 1

JOHN WICK: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2

Poster

Ο θρυλικός John Wick έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αναγκάζεται όμως να επιστρέψει. Ένας παλιός του εχθρός δίνει ένα τεράστιο ποσό προκειμένου ο John Wick να πεθάνει. Το «συμβόλαιο θανάτου» είναι διεθνές και πληρωμένοι εκτελεστές από όλο τον κόσμο τον αναζητούν. Ο John όμως δεν είναι ένας εύκολος στόχος…

Σκηνοθεσία: Chad Stahelski
Με τους: Keanu Reeves, Ruby Rose, Bridget Moynahan

Ώρες έναρξης: 10.00 μ.μ.

ΑΙΘΟΥΣΑ 2

MOONLIGHT

17426039_1980414712182517_7303168294846012557_n

OSCAR καλύτερης ταινίας , Oscar β΄ανδρικού ρόλου, Oscar καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου

Μια διαχρονική ιστορία ανθρώπινης επαφής κι αυτογνωσίας, το Moonlight εξιστορεί τη ζωή ενός άντρα από την παιδική του ηλικία έως και την ενηλικίωση, καθώς παλεύει να βρει τη θέση του στον κόσμο. Ένα ζωτικό πορτρέτο, σε τρία κεφάλαια, της σύγχρονης ζωής ενός αφροαμερικανού κι ένας ποιητικός διαλογισμός επάνω στην ταυτότητα, την οικογένεια, τη φιλία, την αγάπη, πλημμυρισμένος με βαθιά συμπόνοια και καθολικές αλήθειες.
Το συγκλονιστικό όραμα του Μπάρι Τζένκινς συγκινεί με την απεικόνιση των στιγμών, των ανθρώπων και των αγνώστων δυνάμεων που πλάθουν τη ζωή μας και μας καθορίζουν.

Σκηνοθεσία: Μπάρι Τζένκινς
Με τους: Μαχερσάλα Άλι, Ναόμι Χάρις, Σαρίφ Ερπ, Τζανέλ Μονέ, Ντουάν Σάντερσον, Τρέβαντ Ρόουντς, Άστον Σάντερς, Άλεξ Χίμπερτ

Ώρες έναρξης: 7.15 και 10.00 μ.μ.

Cinepolis Γαλαξίας
Πλατεία Ελευθερίας 2, Λαμία
Τηλ.22310 25827
Facebook/Cinepolis Γαλαξίας