Αρχική Agenda 58ο Καρναβάλι Μακρακώμης – Ζήστο και συ!

58ο Καρναβάλι Μακρακώμης – Ζήστο και συ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Με αυτό το σύνθημα το μεγαλύτερο και μακροβιότερο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ της Στερεάς Ελλάδος και συγκεκριμένα σε όλους γνωστό ως το 58ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ σε λίγες ημέρες ξεκινά τις εκδηλώσεις του.

Και φέτος εκατοντάδες εθελοντές από κάθε σημείο της χώρας, δίνουν το καλύτερο τους εαυτό έτσι ώστε το στοίχημα που έχουν βάλει δηλαδή το φετινό καλύτερο από κάθε προηγούμενο να πετύχει.
Σε αυτό ,σημαντικό ρόλο παίζει ο εθελοντισμός θα λέγαμε όχι μόνο των Μακρακωμιτών αλλά και της ευρύτερης περιοχής, γιατί έχουν καταλάβει ότι κρατούν στα χέρια τους έναν τεράστιο θεσμό, μια μεγάλη ιστορία πάνω από μισό  αιώνα όπου γενιές και γενιές ανθρώπων έχουν μεγαλώσει μ αυτό το γεγονός.
Οι εθελοντές  η Καρναβαλική Επιτροπή μαζί με τον Αντιδήμαρχο καιπρόεδρο της δημοτικής Ενότητας Μακρακώμης σε μια μεγάλη κοινή προσπάθεια μηνών έχουν φτάσει στη τελική ευθεία πριν το μεγάλο γεγονός, την Έναρξη του 58ο Καρναβαλιού της Μακρακώμης το Σάββατο στις 05/03/2016 και ώρα 21:00 το βράδυ στη Πλατεία Δημοκρατίας ,όπου θα προηγηθεί μεγάλη παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων. Οι προετοιμασίες βρίσκονται λοιπόν στο τελικό στάδιο και όπως καταλαβαίνετε χιλιάδες κόσμου θα παραβρεθούν και στο φετινό ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.
ΖΗΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥ!!!
Καρναβάλι_Μακρακώμης_201602Καρναβάλι_Μακρακώμης_2016α