Αρχική Agenda Και αυτό το το Σαββατοκύριακο πάμε «Χώρα» – Πλήθος εκδηλώσεων για μικρούς...

Και αυτό το το Σαββατοκύριακο πάμε «Χώρα» – Πλήθος εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αυτό το Σαββατοκύριακο! Βραδιά Αργεντίνικου Tango και Δημιουργικά Εργαστήρια με ελεύθερη είσοδο, για μικρούς και μεγάλους την Παρασκευή 18, το Σάββατο 19 και την Κυρακή 20 Δεκεμβρίου 2015, στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στα πλαίσια του «Χριστουγεννιάτικου Εργαστήριου» του Φεστιβάλ Οίτης.

Αυτές τις Γιορτές τα παιδιά δημιουργούν παίζοντας στο «Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι» του Φεστιβάλ Οίτης, στον Τόπο Τεχνών «Χώρα».

Ένας μήνας με Χριστουγεννιάτικη Αγορά, Συναυλίες, Παιδικό θέατρο, Κουκλοθέατρο, Παραμύθια, και πολλά πολλά Εργαστήρια.Παράλληλα λειτουργούν το εργαστήρι «Ο καλικάντζαρος ξυλουργός και οι μικροί βοηθοί του», ο Ξυλόφουρνος της Στριφτόπιτας, η ραπτομηχανή της Μοδίστρας, ο Αργαλειός της Υφάντρας, η πίστα ρόλερ με τα Ταρανδάκια, το κομμωτήριο των Ξωτικών, το κιόσκι της βάφλας, της σοκολάτας, της τρούφας, του ρακόμελου, του Gluhwein , της μαρμελάδας , ενώ στο σπίτι του Αγρότη θα αποθηκεύσουμε για τους Καλικάντζαρους όλα τα καλούδια της Ρουμελιώτικης γης.

Δείτε το πρόγραμμα των επόμενων Εκδηλώσεων.

 

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

  • Εργαστήρι παρασκευής ροφημάτων:xristougenniatiko-ergasthri-xwra (4)

Latte art Ηome Εdition – Εργαστήρι για παρασκευή ροφημάτων στο σπίτι ή στο γραφείο. Οι Barista του Biberon θα μοιραστουν μαζί σας μικρά μυστικά για να μπορέσετε να απολαύσετε έναω υπέροχο καφέ στο σπίτι ή στο γραφείο σας.
Διοργάνωση : Biberon boutique cafe & premium espresso Filicori Zecchini.

Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών – Δηλώσεις στα τηλέφωνα 2231051075 και 6936994980

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα έναρξης: 6.00 μ.μ.

 

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

  • Εργαστήρι Wood Decorationxwra-ergasthri

Κατασκευή ξύλινων διακοσμητικών για παιδιά, από το Σπύρο Τσιρώνη. Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών – Δηλώσεις στα τηλέφωνα 2231051075 και 6936994980

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα έναρξης: 4 μ.μ.

  • Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής για παιδιάchocolixoudies

Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής για μικρούς ζαχαροπλάστες από τα ζαχαροπλαστεία «Λούκας». Ηλικίες: από 5 ετών και άνω. Υπεύθυνη εργαστηρίου: Γεωργία Λούκα. Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.Για κρατησεις θέσεων: 6973794976 (Γεωργία Λούκα)

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα έναρξης: 6.00μ.μ.

  • Christmas Holiday Milonga «LaMia Tanda» από το Ωδείο OPUS ARTETango

Tango Argentino… Ένας χορός που χαρακτηρίζεται από μουσικότητα, ταχύτητα, μεταβολές στη δυναμική της κίνησης και παρουσιάζει έντονα δραματικά στοιχεία.Η τελευταία milonga του χρόνου, μας βρίσκει σε γιορτινή διάθεση σε έναν καταπληκτικό χώρο, ιδανικό για πολύ χορό…

Χορέψτε στα βήματά του.. σε μια ατμοσφαιρική milonga με σεβασμό στην παράδοση, την κουλτούρα και στις αρχές του Tango Argentino…

Ώρα έναρξης : 22.00

 

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

  • Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής για παιδιά.lucas-zaxaroplastio-14

Choco-λιχουδιές από τα Ζαχαροπλαστεία «Λούκας»: Φτιάχνουμε γλυκίσματα με σοκολάτα. Ηλικίες: από 5 ετών και άνω. Υπεύθυνη εργαστηρίου: Γεωργία Λούκα. Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Για κρατησεις θέσεων: 6973794976 (Γεωργία Λούκα)

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα έναρξης: 12.00μ.μ

  • Εργαστήρι Μουσικοκινητικής Αγωγής & Μουσικής Προπαιδείας wdeio-xwra

Με την καθοδήγηση της μουσικοπαιδαγωγού του Ωδείου «Τέχνης Έργον», Εένης Γεράκη.
Μήπως στα παιδιά σας βλέπετε έναν μικρό μουσικό; Μήπως στο άκουσμα μιας μελωδίας τα πάντα γύρω τους μετατρέπονται σε «μουσικά όργανα»; Ελάτε να το ανακαλύψετε μαζί με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, στο εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 3,5 – 6 χρονών…Τα οφέλη…πολλά!!!
Μέσω της Μουσικοκινητικής Αγωγής & Μουσικής Προπαιδείας η αίσθηση του ρυθμού ενισχύεται από τον πειραματισμό με ρυθμικά μοτίβα & την χρήση κρουστών οργάνων. Η κινητικότητα των παιδιών διοχετεύεται σε μουσικά παιχνίδια που ενισχύουν το ρυθμικό έλεγχο &  η διδασκαλία έχει το χαρακτήρα μουσικού συνόλου όπου συμμετέχει ενεργά το κάθε παιδί. Έτσι προάγεται η επικοινωνία & αναπτύσσεται η κοινωνικότητα των μικρών μαθητών ενώ ταυτόχρονα καλλιεργείται η αγάπη τους για τη Μουσική.

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων – Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις  στα τηλέφωνα: 6998492611 & 22310 52288

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα έναρξης: 6.30 μ.μ.

  • Παιδικές Φωνές … Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες :

Η παιδική χορωδία «Opus Arte» και τα μουσικά σύνολα του Ωδείου «Τέχνης Έργον» σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα θα παρουσιάσουν γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες που θα μας ταξιδέψουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Σας περιμένουμε όλους να τραγουδήσουμε μαζί!!!

 

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα έναρξης: 8.00 μ.μ.
Για όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων,περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εργαστήρια: xwra.gr/events

info:
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης , Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
xwra.gr
e-mail: info@xwra.gr