Madonna: Κοντά 2 εκατ. φανς στη δωρεάν συναυλία της στο Ρίο ντε Τζανέιρο

kalkanteras Avatar

Η Madonna ολοκλήρωσε την περιοδεία της «Celebration» με το μεγαλύτερο σόου της καριέρας της μπροστά σε 1,6 εκατομμύρια ανθρώπους στην παραλία Copacabana του Ρίο ντε Τζανέιρο.

 

Το σόου περιλάμβανε ένα setlist 26 τραγουδιών από την πορεία της στη μουσική βιομηχανία με καλεσμένους δύο Βραζιλιάνους μουσικούς: η Anitta συμμετείχε στο «Vogue», ενώ ο Pabllo Vittar ήταν καλεσμένος στο ντεμπούτο της περιοδείας του «Music».

28669564_6fff7.jpg

«Ρίο, εδώ είμαστε, στο πιο όμορφο μέρος του κόσμου, με τον ωκεανό, τα βουνά, τον Ιησού», είπε η Madonna, αναφερόμενη στο διάσημο άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή. «Μαγεία» πρόσθεσε απευθυνόμενη στους 1,6 εκατ, φας της που κατέκλυσαν την Copacabana.

28669015_7af66.jpg

Σύμφωνα με το Reuters, πολλοί περίμεναν για ώρες ή και μέρες για να εξασφαλίσουν μια καλή θέση, ενώ άλλοι παρακολουθούσαν από βάρκες.

Η δωρεάν συναυλία, η πρώτη εμφάνιση της Madonna στη Βραζιλία από το 2012, έγινε σε έναν χώρο που στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει τεράστια σόου. Στο ίδιο σημείο ο Rod Stewart έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ για τη συναυλία με τη μεγαλύτερη συμμετοχή, όταν έπαιξε μπροστά σε 4,2 εκατομμύρια ανθρώπους το 1994.

28669098_5130a.jpg

 

 

 

 

 

 

Tagged in :

kalkanteras Avatar