Αρχική Θέατρο Βιογραφικό μιούζικαλ για τη Φρίντα Κάλο ανεβαίνει στο Μπρόντγουεϊ

Βιογραφικό μιούζικαλ για τη Φρίντα Κάλο ανεβαίνει στο Μπρόντγουεϊ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

 

Ένα νέο θεατρικό μιούζικαλ βασισμένο στην ιστορία της ζωής της ζωγράφου από το Μεξικό με τίτλο «Frida, The Musical», που ετοιμάζεται να ανέβει σε θεατρική σκηνή του Μπρόντγουεϊ, ενέκρινε η οικογένεια της Φρίντα Κάλο.

“Η Φρίντα έχει ακόμα τόσα πολλά να μας διδάξει και είμαι ενθουσιασμένη που μου δίνεται η ευκαιρία να τιμήσω τη ζωή και το έργο της μέσω αυτού του πιο εκφραστικού μέσου… Το πνεύμα της είναι πολύ ζωντανό στη νεανική δημιουργική μας ομάδα” σχολίασε η παραγωγός του μιούζικαλ, Βαλεντίνα Μπέργκερ, η οποία ανακοίνωσε το πρότζεκτ μαζί με το ίδρυμα Φρίντα Κάλο και τη BTF Media.

Η μουσική θα είναι του Μεξικανού συνθέτη Χάιμε Λοσάνο και τους στίχους υπογράφει η βραβευμένη με βραβείο Obie θεατρική συγγραφέας Νίνα Μπίγκερ.

Οι παραγωγοί ανέφεραν ότι το μιούζικαλ αποκαλύπτει νέα, ανεξερεύνητα στρώματα αυτής της περίπλοκης και παθιασμένης μεξικάνικης ιδιοφυΐας καθώς ακολουθεί το ταξίδι της από την Πόλη του Μεξικού στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη και τελικά πίσω στην πατρίδα της, στο σπίτι στο οποίο γεννήθηκε, για έναν τελευταίο επαγγελματικό θρίαμβο.