Αρχική Κινηματογράφος Θλίψη στον παγκόσμιο κινηματογράφο: Πέθανε ο ηθοποιός, Φρεντ Γουόρντ

Θλίψη στον παγκόσμιο κινηματογράφο: Πέθανε ο ηθοποιός, Φρεντ Γουόρντ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Θλίψη έχει σκορπίσει στον κόσμο του διεθνούς κινηματογράφου η είδηση του θανάτου του Φρεντ Γουόρντ. Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 79 ετών, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική παρακαταθήκη με τους ρόλους του σε ταινίες των δεκαετιών του ’70 και ’80 έως σήμερα.

 

Σύμφωνα με το «Variety», δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες ή τα αίτια θανάτου του ηθοποιού, όμως, τόνισε ότι επιθυμία του ήταν να πραγματοποιηθούν δωρεές στο Κέντρο Χρόνιας Τραυματικής Εγκεφαλοπάθειας του Πανεπιστημίου της Βοστώνης.

Ποιος ήταν ο Φρεντ Γουόρντ
Ο Φρεντ Γουόρντ, έγινε ευρύτερα γνωστός από τους ρόλους του στις ταινίες «The Right Stuff», «Tremors» και «Short Cuts», αφού είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεταινία του Ροσελίνι, το 1974 για τον Ντεκάρτ

Η καριέρα του διήρκεσε έως το 2018 και έμεινε περισσότερο γνωστός ως «ληστής τραπεζών», λόγω του ρόλου του δραπέτη, Τζον Άγκλιν, ο οποίος έμελλε να είναι καθοριστικός για την καριέρα του.

Γεννήθηκε στο Σαν Ντιέγκο και αρχικά έγινε μέλος της πολεμικής αεροπορίας, όμως η υποκριτική τον κέρδισε και τελικά έκανε καριέρα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.