Αρχική Κινηματογράφος 12ο International Micro μ Festival: Άνοιξαν οι συμμετοχές

12ο International Micro μ Festival: Άνοιξαν οι συμμετοχές

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Οι δεκαπέντε ελληνικές ταινίες μικρού μήκους που θα προκριθούν στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ θα προβληθούν ταυτόχρονα στις αίθουσες 8 ελληνικών πόλεων και 2 του εξωτερικού

Το διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ Micro μ απευθύνει το ετήσιο κάλεσμα προς τους Έλληνες και ξένους κινηματογραφιστές να καταθέσουν τη δουλειά τους, προς επιλογή των ταινιών που θα προβληθούν στην 12η διοργάνωση του.

Οι δεκαπέντε ελληνικές ταινίες μικρού μήκους που θα προκριθούν στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ θα προβληθούν ταυτόχρονα στις αίθουσες 8 ελληνικών πόλεων και 2 του εξωτερικού, και η διοργάνωση θα κορυφωθεί, όπως κάθε χρόνο, με την απονομή των βραβείων στους νικητές δημιουργούς.

Το International Micro μ Festival 2022 θα περιλαμβάνει μια σειρά διαφορετικών προβολών δράσεων σε όλες τις πόλεις που θα απαρτίζουν το φετινό του δίκτυο. Με στόχο την ανάδειξη της ταινίας μικρού μήκους και την επικοινωνία της σε ένα ακόμα μεγαλύτερο κοινό, φέτος το φθινόπωρο οι άνθρωποι του Micro μ μας υπόσχονται να απλώσουν τη μεγαλύτερη οθόνη προβολής του μικρού κινηματογράφου πάνω από την Ευρώπη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και να κατεβάσουν τους όρους και τη φόρμα συμμετοχής από το επίσημο site του φεστιβάλ (www.micromfestival.gr).

  • * Έγκυρες θα θεωρηθούν οι αιτήσεις που θα αποσταλούν ως τις 22 Ιουλίου 2022.

Social Media