Αρχική Μουσική Αυτό είναι το νέο άλμπουμ του Eric Clapton

Αυτό είναι το νέο άλμπουμ του Eric Clapton

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Φέτος τον Φεβρουάριο ο Eric Clapton είχε ακυρώσει κάποιες συναυλίες στο Royal Albert Hall λόγω της πανδημίας.
Του Ιωσήφ Αβράμογλου
Προκειμένου λοιπόν να μην πάνε χαμένες οι πρόβες που είχαν κάνει οι εξαίρετοι μουσικοί του για τις συναυλίες εκείνες, τους κάλεσε στο σπίτι του στην αγγλική επαρχία, έπαιξαν live χωρίς κοινό και ηχογράφησαν και μαγνητοσκόπησαν τα sessions.
Οι φοβεροί τρεις μουσικοί, που είναι και παλιοί φίλοι και συνεργάτες του Clapton, είναι ο Nathan East στο μπάσο και τα φωνητικά, ο Steve Gadd στα ντραμς και ο Chris Stainton στα κήμπορντς. Έπαιξαν ακουστικές εκτελέσεις των τραγουδιών του Eric Clapton. Οι οποίες θα συμπεριληφθούν στο νέο άλμπουμ με τίτλο “The Lady In The Balcony: Lockdown Sessions”, που θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου σε διάφορα formats, δηλαδή σε CD, DVD, Blu-ray, ψηφιακό video και audio.
Έρικ Κλάπτον
Την παραγωγή του project κάνει ο παλιός συνεργάτης του Eric, βραβευμένος με Grammy, Russ Titelman, ο οποίος έχει δουλέψει με πολλούς και μεγάλους καλλιτέχνες (James Taylor, George Harrison, Brian Wilson, Randy Newman, Rickie Lee Jones). Στο tracklist που θα δείτε παρακάτω, θα βρείτε και δύο τραγούδια αφιερωμένα στον αείμνηστο Peter Green των Fleetwood Mac, τα “Black Magic Woman” και “Man of the World”.
Οι εν λόγω ηχογραφήσεις είχαν γίνει με μεγάλη προσοχή και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας και το μόνο άτομο που παρευρίσκετο χωρίς να έχει δουλειά στο στούντιο, ήταν η γυναίκα του Eric Clapton, η Melia, η οποία καθόταν και τους έβλεπε από ένα εσωτερικό μπαλκόνι. Ετσι ήρθε η έμπνευση του τίτλου του άλμπουμ: “The Lady in the Balcony: Lockdown Sessions”.
Το πλήρες tracklist:
Nobody Knows You When You’re Down And Out
Golden Ring
Black Magic Woman
Man of the World
Kerry
After Midnight
Bell Bottom Blues
Key to the Highway
River of Tears
Rock Me Baby
Believe in Life
Going Down Slow
Layla
Tears in Heaven
Long Distance Call
Bad Boy
Got My Mojo Working