Αρχική Κινηματογράφος ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ για τις 29 Αυγούστου η συναυλία της Σαββέριας Μαργιολά στον Τόπο...

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ για τις 29 Αυγούστου η συναυλία της Σαββέριας Μαργιολά στον Τόπο Τεχνών “Χώρα”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών:

“Η συναυλία με τη Σαββέρια Μαργιολά που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στον Τόπο Τεχνών “Χώρα” τη Δευτέρα 9 Αυγούστου, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ για την Κυριακή 29 Αυγούστου”

 

 

 

 

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Αύγουστος στο 15ο Φεστιβάλ Οίτης θα είναι κινηματογραφικός!

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει ξανά στη “Χώρα” και μας φέρνει τις βραβευμένες ταινίες του ελληνικού διαγωνιστικού τμήματος μέσα από ένα “μακρύ ταξίδι” επαφής με το κινηματογραφόφιλο κοινό, που κάθε χρόνο αποδεικνύει το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του για το “μικρό”.

Η θέση του Φεστιβάλ Δράμας στο εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο, ως το κορυφαίο φεστιβάλ στο είδος του, αλλά και η διεθνής του αναγνώριση συμβάλλουν σημαντικά στην επιτυχία των “ταξιδιών” του, που καίριο σκοπό έχουν την προβολή και διάδοση του έργου των νέων κινηματογραφιστών.

Την πρώτη ημέρα των προβολών, στις 9 Αυγούστου, θα μας “ταξιδέψει” μουσικά η Σαββέρια Μαργιολά σε μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021, Ώρα 21.00: 

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει… στη «Χώρα».

Η πρώτη ταινία που θα προβληθεί είναι η βραβευμένη με τον Χρυσό Διόνυσο Bella  της Θέλγιας Πετράκη με την εξαιρετική Έλενα Τοπαλίδου στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021, Ώρα 22.00

Συναυλία Σαββέρια Μαργιολά

Με ανανεωμένο πρόγραμμα και τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, τις συνεργασίες της, αλλά και γνωστά και πολυαγαπημένα, η Σαββέρια Μαργιολά ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Έχοντας στις αποσκευές της ένα ολοκαίνουργιο, υπέροχο τραγούδι που της χάρισε ο ταλαντούχος Θοδωρής Κοτονιάς, με τίτλο «Ποιος», αλλά και προετοιμάζοντας την κυκλοφορία, ενός ακόμη single, που σίγουρα θα το χορέψουμε, έρχεται να μας ξεσηκώσει με τις υπέροχες ερμηνείες της και την καλή της διάθεση.

Από το «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις» που παραμένει «ψηλά» στις προτιμήσεις των ακροατών… μέχρι τα τραγούδια που ερμήνευσαν ο Νίκος Παπάζογλου, ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Χαρούλα Αλεξίου και η Βίκυ Μοσχολιού, χωρίς βέβαια να λείπουν Παπακωνσταντίνου, Μάλαμας, Περίδης, καθώς και αγαπημένα τραγούδια από τους ρεμπέτικους δρόμους και τις παραδοσιακές διαδρομές.

Ένα μουσικό ταξίδι απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας, με συναίσθημα, επικοινωνία, εντάσεις και αντιθέσεις.

Παίζουν:

Μάριος ΜούρμουραςΚιθάρα, fx, live-sampling

Νίκος Πασσαλίδης: Μπουζούκι, λαούτο

Τρίτη 10 Αυγούστου 2020, Ώρα 21.00:

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει… στη «Χώρα».  Δεύτερη μέρα προβολών των βραβευμένων ταινιών του ελληνικού διαγωνιστικού τμήματος του σημαντικότερου φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους της Ελλάδας.

Θα απολαύσουμε ταινίες από πολυβραβευμένους σκηνοθέτες σε εγχώρια και διεθνή φεστιβάλ, με δημοφιλείς Έλληνες πρωταγωνιστές.

Περισσότερα για τις προβολές του Φεστιβάλ Δράμας εδώ.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τις ταινίες.

Οι κινηματογραφικές προβολές και η συναυλία πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο στο πλαίσιο της καλλιτεχνικής συνάντησης σύγχρονης τέχνης Belle Arte Lamia.

Περισσότερες πληροφορίες για την Belle Arte Lamia στο belleartelamia.gr

 

Πληροφορίες:

Τηλεφωνικά στα 22310 43333 και 22310 51075

 

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 15ου Φεστιβάλ Οίτης στο xwra.gr

Info:
Κινηματογραφικές προβολές &
Συναυλία της Σαββέριας Μαργιολά με ελεύθερη είσοδο
Σε συνδιοργάνωση με τη Belle Arte Lamia
9 & 10 Αυγούστου 2021
Τόπος Τεχνών «Χώρα»

Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
email: info@xwra.gr
www.xwra.gr

 

Ειδικά μέτρα λόγω της πανδημίας COVID-19

Η διεξαγωγή όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ θα γίνει τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν για την πραγματοποίηση ζωντανών θεαμάτων έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων (θεατών, καλλιτεχνών, εργαζομένων). Παρακαλείσθε για την τήρηση των αποστάσεων κατά την είσοδό σας στον χώρο έκδοσης των εισιτηρίων και για τη  σταδιακή αποχώρηση στο τέλος των εκδηλώσεων ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

 

 Το 15ο Φεστιβάλ Οίτης πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Λαμιέων και τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.Σ.Τ.Ε).