Αρχική Podcasts Η δύναμη του μπορώ! Ο Γιώργος Παπαντωνίου συναντά το Σπαρταθλητή Ιωάννη Δημόπουλο.

Η δύναμη του μπορώ! Ο Γιώργος Παπαντωνίου συναντά το Σπαρταθλητή Ιωάννη Δημόπουλο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Γιώργος Παπαντωνίου σε μια διαφορετική συζήτηση παρέα με τον Ιωάννη Δημόπουλο!

 

Στο 7ο επεισόδιο  των podcast Το Ακούω Η δύναμη του μπορώ!

Ο Γιάννης θα διαγνωσθεί στα 13 του με ρευματοειδή αρθρίτιδα….οι γιατροί θα του πουν να ξεχάσει τον αθλητισμό….σήμερα είναι υπερμαραθωνοδρόμος!

Ο Γιάννης γεννημένος το 1970 στο Detroit των Η.Π.Α. Η ενασχόληση του με τον αθλητισμό ξεκινά στα 5 του χρόνια όπου κάνει το πρώτα του βήματα στο χόκεϊ στον πάγο. Ένα χρόνο αργότερα θα διαγνωσθεί με ρευματοειδή αρθρίτιδα και από τότε μέχρι σήμερα ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Στα 13 του χρόνια οι γιατροί θα τον διαβεβαιώσουν ότι δε θα μπορέσει να ασχοληθεί ξανά με τον αθλητισμό και αν είχε ως όνειρο τη συμμετοχή του σε ένα Μαραθώνιο,  θα έπρεπε αμέσως να το ξεχάσει και να αλλάξει τα όνειρα του. Από εκείνη τη μέρα μέχρι αυτή τη στιγμή ο Σπαρταθλητής Γιάννης Δημόπουλος με τη δύναμη του δικού του “μπορώ”  δίνει κάθε μέρα το δικό του αγώνα, έχοντας ήδη κάνει αρκετές φορές τα αδύνατα να είναι και όχι να φαίνονται δυνατά.

link spotify: https://open.spotify.com/episode/3juXhxYWqAXmXeMcSOSc8R

Ο Γιώργος Παπαντωνίου εργάζεται ως ασφαλιστικός πράκτορας διατηρώντας ασφαλιστικό γραφείο στη πόλη της Λαμίας! Ασχολείται με πολλά πράγματα και τώρα που πάτησε τα 30 είπε να τολμήσει να ξεκινήσει και τη δική του σειρά Podcast! Γιατί όχι;

Ευχαριστούμε τον Πολυχώρο ΝΗΣΙ  στις Ράχες Φθιώτιδας για τη φιλοξενία

 

Προτείνουμε να διαβάσετε το βιβλίο του Γιάννη Δημόπουλου Η δύναμη του Μπορώ

Το βιβλίο που είναι στην ουσία η βιογραφία του Ιωάννη Δημόπουλου μπορείτε να δείτε στο παρακάτω λινκ:

https://dimopouloscoaching.com/product/the-power-of-i-can/?fbclid=IwAR1yXE3-a7xA2Yi_KQGIkuRNq6qalaldouvL2FzWLsLSVksnZep8ctXjYDo

Ο Ιωάννης Δημόπουλος είναι προπονητής δρόμων αποστάσεων, απόφοιτος της Βορειοαμερικανικής Ακαδημίας προπονητών (North American Academy For Sports and Fitness Professionals NAASFP)

Είναι πιστοποιημένος στην «Ειδίκευση στην Αθλητική Διατροφή για την Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης» (INTERNATIONAL SOCIETY OF SPORTS NUTRITION, ISSN) και SPARTAN SGX COACH.