Αρχική Podcasts Ακούστε το νέο Podcast της πόλης μας με τον Γιώργο Παπαντωνίου!!!

Ακούστε το νέο Podcast της πόλης μας με τον Γιώργο Παπαντωνίου!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε ένα νέο, φρέσκο και καθόλου σοβαροφανές PODCAST με τίτλο “Το Ακούω”, ο Γιώργος Παπαντωνίου καταγράφει συζητήσεις, μίνι αφηγήσεις, ιστορίες ανθρώπων (πείτε το όπως θέλετε) που σίγουρα έχουν κάτι να σας πουν και θα σας κάνουν να δείτε τα πράγματα λίγο διαφορετικά!

Ακούς την λέξη podcast από εδώ κι από εκεί, αλλά δεν έχεις μπει στη διαδικασία να μάθεις περί τίνος πρόκειται. Εδώ θα σου πούμε με πολύ απλά λόγια τι είναι και γιατί αξίζει να του δώσεις μία ευκαιρία.

Τεχνικά, το podcast είναι μία ηχογράφηση (όπως ένα τραγούδι), η οποία αφού ηχογραφηθεί ανεβαίνει σε κάποια πλατφόρμα ή σε κάποια ιστοσελίδα ώστε να είναι διαθέσιμη στον ακροατή. Πρακτικά είναι σαν μία ραδιοφωνική εκπομπή όπου μιλάνε ένα ή δύο ή τρία άτομα που μπορείς να επεξεργαστείς πριν την ανεβάσεις.

1o επεισόδιο!
Τίτλος: Πεινάω ρε Πέτρο!!!

Ο Πέτρος Σωτηρίου είναι διατροφολόγος- διαιτολόγος, απόφοιτος του Α.Τ.Ε.Ι. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ από το 2015. Ανήσυχος και αεικίνητος πάντα προς το καλύτερο. Αγαπά τη φύση, το ποδήλατο, το τρέξιμο στα βουνά, στα ημιορεινά, στα πεδινά. Γενικά μπορείτε άνετα να τον πετύχετε στο τρέξιμο. Λατρεύει να μπαίνει στη κουζίνα και να πειραματίζεται. Στο πρώτο επεισόδιο μας κάνει ποδαρικό και θα σε πείσει πως η διατροφή δεν είναι δύσκολη υπόθεση αρκεί να το θέλεις!

Πέτρο, πεινάνε οι διατροφολόγοι;

Αν δεν έχετε Spotify ακούστε το Podcast ΕΔΩ

Ο Γιώργος Παπαντωνίου εργάζεται ως ασφαλιστικός πράκτορας διατηρώντας ασφαλιστικό γραφείο στη πόλη της Λαμίας! Ασχολείται με πολλά πράγματα και τώρα που πάτησε τα 30 είπε να τολμήσει να ξεκινήσει και τη δική του σειρά Podcast! Γιατί όχι;