Αρχική Podcasts «Το Ακούω – Επεισόδιο 2 »: ο Γιώργος Παπαντωνίου μαζί με τον...

«Το Ακούω – Επεισόδιο 2 »: ο Γιώργος Παπαντωνίου μαζί με τον Δημήτρη Αρκιτσαίο μιλούν για τη μάστιγα του…τένις!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε ένα νέο, φρέσκο και καθόλου σοβαροφανές PODCAST με τίτλο “Το Ακούω”, ο Γιώργος Παπαντωνίου καταγράφει συζητήσεις, μίνι αφηγήσεις, ιστορίες ανθρώπων (πείτε το όπως θέλετε) που σίγουρα έχουν κάτι να σας πουν και θα σας κάνουν να δείτε τα πράγματα λίγο διαφορετικά!

Το 2ο επεισόδιο του Podcast “Το Ακούω” κινείται σε ρυθμούς Τένις και Στέφανου Τσιτσιπά! Σίγουρα το τελευταίο διάστημα όλοι μας θα μπήκαμε σε σκέψεις για το αν τώρα είναι το κατάλληλο timing για να ξεκινήσουμε να κυνηγάμε ένα μπαλάκι! O Γιώργος Παπαντωνίου υποδέχεται τον Δημήτρη Αρκιτσαίο και συζητούν για την πιο must δραστηριότητα της εποχής!
Απολαύστε το!

Αν δεν έχετε Spotify ακούστε το Podcast ΕΔΩ
Ο Δημήτρης Αρκιτσαίος είναι προπονητής αντισφαίρισης, τελειόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκανε το πέρασμα του από τις κορυφαίες ακαδημίες τένις στην Αθήνα και έπειτα πήρε τη απόφαση να επιστρέψει στη Λαμία όπου το τελευταίο διάστημα σχεδόν κοιμάται πάνω σε ένα φιλέ! Στο σημερινό επεισόδιο ξεδιπλώνει τις γνώσεις του πάνω στο πιο δημοφιλές άθλημα της εποχής και απαντά γιατί ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένας Love or Hate αθλητής!
Ο Γιώργος Παπαντωνίου εργάζεται ως ασφαλιστικός πράκτορας διατηρώντας ασφαλιστικό γραφείο στη πόλη της Λαμίας! Ασχολείται με πολλά πράγματα και τώρα που πάτησε τα 30 είπε να τολμήσει να ξεκινήσει και τη δική του σειρά Podcast! Γιατί όχι;

Ο Πέτρος Σωτηρίου είναι διατροφολόγος- διαιτολόγος, απόφοιτος του Α.Τ.Ε.Ι. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ από το 2015. Ανήσυχος και αεικίνητος πάντα προς το καλύτερο. Αγαπά τη φύση, το ποδήλατο, το τρέξιμο στα βουνά, στα ημιορεινά, στα πεδινά. Γενικά μπορείτε άνετα να τον πετύχετε στο τρέξιμο. Λατρεύει να μπαίνει στη κουζίνα και να πειραματίζεται. Στο πρώτο επεισόδιο μας κάνει ποδαρικό και θα σε πείσει πως η διατροφή δεν είναι δύσκολη υπόθεση αρκεί να το θέλεις!