Αρχική Μουσική H Evan Rachel Wood και 4 ακόμα γυναίκες κατηγορούν τον Marilyn Manson...

H Evan Rachel Wood και 4 ακόμα γυναίκες κατηγορούν τον Marilyn Manson για κακοποίηση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
@marilynmanson

Διαβάστε τις επώδυνες κατηγορίες των γυναικών, την απάντηση του Marilyn Manson αλλά και την ανακοίνωση της Loma Vista που πλέον, τον απομάκρυνε από το ρόστερ της.

Για κακοποίηση κατηγορεί η Evan Rachel Wood τον Marilyn Manson.

Η ηθοποιός, που στο παρελθόν είχε δηλώσει πως έχει υπάρξει θύμα βιασμού και ενδοοικογενειακής βίας, χωρίς να έχει δηλώσει κάτι πιο συγκεκριμένο, έγραψε χθες στο Instagram:

«Το όνομα αυτού που με κακοποίησε είναι Brian Warner, γνωστός και ως Marilyn Manson. Άρχισε να με αποπλανεί όταν ήμουν έφηβη και με κακοποίησε φρικτά για χρόνια. Είχα πάθει πλύση εγκεφάλου και είχα χειραγωγηθεί στην υποταγή. Σταματώ να ζω με τον φόβο της εκδίκησης, της συκοφαντίας ή του εκβιασμού. Είμαι εδώ για να εκθέσω αυτόν τον επικίνδυνο άντρα και να επιστήσω την προσοχή στις βιομηχανίες που του έχουν δώσει δυνατότητες, πριν καταστρέψει κι άλλες ζωές. Είμαι στο πλευρό των θυμάτων που δε θα μείνουν άλλο σιωπηλά».

 

Η Wood και ο Manson ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2007, όταν εκείνη ήταν 19 ετών και αυτός 37. Η σχέση τους τερματίστηκε ένα χρόνο αργότερα, αλλά ξαναβρέθηκαν μαζί το 2010, οπότε και αρραβωνιάστηκαν, αλλά η σχέση τους τελείωσε πάλι την επόμενη χρονιά.

Πέρα από την Evan Rachel Wood, 4 ακόμα γυναίκες κατηγόρησαν τον Manson για κακοποιητική συμπεριφορά:

Η Ashley Waters που δούλευε για τον μουσικό, δήλωσε πως γινόταν συχνά βίαιος και πετούσε αντικείμενα. Ακόμα, τις έκανε προτάσεις για να συνευρεθεί σεξουαλικά με συνεργάτες του και εξακολουθούσε να την παρενοχλεί αφότου η επαγγελματική τους σχέση είχε τελειώσει.

Gabriella (που δεν έχει αποκαλύψει το επώνυμό της) υποστηρίζει πως ο Manson την έδενε, τη βίαζε και την εξανάγκαζε να πάρει ναρκωτικά.

Η Sarah McNeily λέει πως ο μουσικός την είχε σπρώξει στον τοίχο, απειλώντας να τη χτυπήσει με ρόπαλο του μπέιζμπολ, την κλείδωνε σε δωμάτια, της ασκούσε παρατεταμένη λεκτική βία και την έκανε να νιώθει ανάξια.

Η Ashley Lindsay Morgan αποκαλύπτει πως δεν της επιτρεπόταν να φάει, να κοιμηθεί ή να φύγει. Όπως λέει, ο Manson την τραυμάτιζε, την έκαιγε και τις ζητούσε να έχει μαζί της αντικείμενα σχετιζόμενα με τους Ναζί.

O Marilyn Manson απάντησε στις κατηγορίες, γράφοντας στο Instagram:

«Προφανώς, η τέχνη και η ζωή μου έχει υπάρξει για πολύ καιρό πόλος έλξης για αντιπαράθεση, αλλά αυτές οι πρόσφατες κατηγορίες που μου προσάπτουν είναι απαίσιες παραμορφώσεις της πραγματικότητας. Οι ερωτικές μου σχέσεις υπήρξαν πάντα συναινετικές με άτομα που μοιραζόμασταν τον ίδιο τρόπο σκέψης. Ασχέτως από το πώς -και γιατί- κάποιοι τώρα επιλέγουν να διαστρεβλώσουν το παρελθόν, η αλήθεια είναι αυτή».

Αφού οι κατηγορίες είδαν το φως της δημοσιότητας, το label του Manson, η Loma Vista, απομάκρυνε τον καλλιτέχνη από το ρόστερ της, ενώ η προγραμματισμένη του συμμετοχή στην τηλεοπτική σειρά Creepshow του τηλεοπτικού δικτύου AMC δεν πρόκειται να συμπεριληφθεί στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.