Αρχική Μουσική Νέος δίσκος από τη Marianne Faithfull με τον Warren Ellis

Νέος δίσκος από τη Marianne Faithfull με τον Warren Ellis

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ένα νέο δίσκο ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει η Marianne Faithfull και μάλιστα σε αυτόν θα συνεργαστεί με τον Warren Ellis.

Η νέα αυτή δουλειά θα έχει τίτλο She Walks Into Beauty και πρόκεται να κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου από την BMG.

Το άλμπουμ δημιουργήθηκε πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του lockdown στην Αγγλία για την Covid-19, από την οποία, άλλωστε και η ίδια η Faithfull νόσησε. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο σπίτι της Faithfull στο Λονδίνο και δουλεύτηκε ύστερα από τον Warren Ellis στο Παρίσι.

Στο δίσκο θα υπάρχουν συμμετοχές από τον Nick Cave και τον Brian Eno. Θα περιλαμβάνει ποίηση και μουσική και σε αυτόν η μουσικός θα ξεδιπλώσει την αγάπη της για τους άγγλους ρομαντικούς ποιητές, με την ίδια να απαγγέλει ποιήματα από ονόματα όπως

Αυτός που έπεισε την Faithfull να κάνει το συγκεκριμένο άλμπουμ ήταν ο μάνατζερ και σύντροφός της  Francois Ravard. Η ίδια σχολίασε σχετικά: «Ήταν ο Francois που το έκανε να συμβεί. Και αυτός που έπεισε τον Warren να συμμετέχει, γιατί ο Warren κάνει τόσα πολλά πράγματα».

Ο Warren Ellis, πάλι, εξήγησε για τη δημιουργική διαδικασία: «Δεν τα σκέφτηκα ως τραγούδια. Δεν κλειδώθηκε στις μελωδίες ή τις συγχορδίες. Μπορούσα να έχω φοβερές ελευθερίες. Δεν είχε να κάνει με το να δημιουργήσω κάτι που θα πήγαινε κατά γράμμα με το κείμενο -με αυτή την έννοια, ήταν ελεύθερο».