Αρχική Μουσική Tom Petty : Oι τελευταίες μέρες του θρύλου της ροκ μέσα από...

Tom Petty : Oι τελευταίες μέρες του θρύλου της ροκ μέσα από ένα ντοκιμαντέρ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τις τελευταίες μέρες του θρύλου της ροκ Tom Petty εξετάζει το ντοκιμαντέρ «Autopsy… The Last Hours Of»

Ο θρύλος της ροκ μουσικής Τομ Πέτι (Tom Petty) βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του στο Μαλιμπού στις 2 Οκτωβρίου 2017 και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Ο θάνατος του Tom Petty ήρθε λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση μιας εξάμηνης περιοδείας όπου ευχαρίστησε το κοινό για «40 χρόνια μιας πραγματικά υπέροχης περιόδου».

Αλλά αυτό που προκάλεσε τον ξαφνικό θάνατο του ροκ σταρ παρέμεινε ένα μυστήριο έως ότου οι ειδικοί συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία και παρουσιάζονται σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Autopsy… The Last Hours Of».

«Ανακάλυψα ότι ο Tom  υπέφερε από αθηροσκλήρωση καθώς και εμφύσημα. Τα χρόνια που ήταν καπνιστής και έκανε κατάχρηση κοκαΐνης του είχαν επίσης αποδυναμώσει το καρδιαγγειακό του σύστημα», λέει ο δρ. Μάικλ Χάντερ στο ντοκιμαντέρ.

Αλλά υπήρχαν περισσότερα πίσω από την κατάρρευση και τον ξαφνικό θάνατο του Πέτι.

«Σύμφωνα με αναφορές, ο Τομ συνέχισε να είναι εθισμένος σε ένα από τα πιο επικίνδυνα ναρκωτικά στον κόσμο: την ηρωίνη», λέει ο δρ. Χάντερ.

Πηγές λένε, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Life & Style, ότι ο Πίτι ήταν εθισμένος στην ηρωίνη από τη δεκαετία του 1980.

«Όταν μίλησα με τον Τομ, μου είπε για την ηρωίνη και τον ρώτησα πότε την δοκίμασε… Τον ρώτησα εάν του άρεσε και μου απάντησε ότι του άρεσε πάρα πολύ», θυμάται ο φίλος και βιογράφος του Πέτι, Πολ Ζόλο.

«Φαινόταν σαν ένα διαφορετικό άτομο, φαινόταν πολύ απόμακρος. Δεν ήξερα γιατί εκείνη την εποχή, αλλά αισθάνθηκα ότι κάτι συμβαίνει και ανησυχούσα ότι δεν θα επιστρέψει ποτέ», λέει ο Ζόλο στο ντοκιμαντέρ.