Αρχική Agenda Λαμία: Με δύο ταινίες δράσης και μια παιδική η κινηματογραφική μας εβδομάδα...

Λαμία: Με δύο ταινίες δράσης και μια παιδική η κινηματογραφική μας εβδομάδα στο Cinepolis “Γαλαξίας”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Οι κινηματογράφοι Cinepolis ΓΑΛΑΞΙΑΣ συνεχίζουν τις προβολές τους για την νέα σαιζόν τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και υγιεινής.

 

Δείτε τις ταινίες που προβάλλονται στις αίθουσες από Πέμπτη 22 έως και την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου:

Αίθουσα 1:

“Το κόλπο του αιώνα“,   
Ώρες έναρξης: 7:15 και 10:00

Αργεντινή, 2006. Μια συμμορία εισβάλλει σε υποκατάστημα τράπεζας και κρατάει 23 ομήρους. Η αστυνομία καταφθάνει και περικυκλώνει την τράπεζα, τα μέσα ενημέρωσης αρχίζουν να μεταδίδουν ζωντανά τις εξελίξεις και οι διαπραγματεύσεις ξεκινούν. Η αστυνομία παίρνει την παράτολμη απόφαση να κάνει έφοδο, μόλις όμως μπει στο κτίριο αντικρίζει μια τεράστια έκπληξη.

Σκηνοθεσία: Άριελ Γουινογκράδ Πρωταγωνιστούν: Γκιγιέρμο Φρανσέγια, Ντιέγο Περέτι, Χουάν Αλάρι, Πάμπλο Ράγκο
Κατηγορία: Περιπέτεια
Διάρκεια: 114 λεπτά
Γλώσσα: Ισπανικά
Υπότιτλοι: Ελληνικά

 

 

Δείτε το trailer:

 

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του MAG24 για να κερδίσετε δωρεάν εισιτήρια για την ταινία “Το κόλπο του αιώνα” κάνοντας κλικ εδώ.

 

Αίθουσα 2:

“Έκρηξη Θυμού“,   Ώρες έναρξης: 10:00

Η Ρέιτσελ (Κάρεν Πιστόριους) έχει καθυστερήσει να πάει στη δουλειά. Είναι ήδη εκνευρισμένη πίσω από το τιμόνι της, όταν πέφτει πάνω σε έναν άγνωστο οδηγό (Ράσελ Κρόου) με ψυχολογικά προβλήματα. Πολύ σύντομα, η Ρέιτσελ και οι άνθρωποι που αγαπά γίνονται ο στόχος αυτού του άντρα, που αποφασίζει να αφήσει το σημάδι του σε έναν κόσμο που τον αγνοεί, μέσα από διάφορα τρομαχτικά μαθήματα. Έτσι ξεκινά ένα επικίνδυνο παιχνίδι γάτας και ποντικιού που αποδεικνύει ότι δεν ξέρεις ποτέ πόσο κοντά θα βρεθείς σε κάποιον που έχει χάσει κάθε έλεγχο.
Σκηνοθεσία: Ντέρικ Μπόρτε
Ηθοποιοί: Ράσελ Κρόου, Κάρεν Πιστόριους, Τζίμι Σίμπσον, Γκάμπριελ Μπέιτμαν
Διάρκεια: 91 λεπτά
Είδος ταινίας: Δράσης, Θρίλερ

 

Δείτε το trailer:

 

 

«Ο Βασιλιάς Γάιδαρος» (Σάββατο και Κυριακή)   
Ώρες έναρξης (μεταγλωττισμένο στα ελληνικά): 6:30

Ο Μανγκού, ένας χαρούμενος και ανέμελος γαϊδαράκος, κάνει τα δικά του όνειρα μέχρι που – από τύχη – καταλήγει να θεωρείται ο πιο δημοφιλής διάδοχος του θρόνου, με αφορμή την επικείμενη αποχώρηση του βασιλιά λιονταριού. Δεν του περνάει από το μυαλό ότι πρόκειται για πλεκτάνη της δολοπλόκου αλεπούς που έχει τα δικά της κίνητρα και θέλει να θολώσει τα νερά της διαδοχής του λιονταριού. Θα καταφέρει ο Μανγκού να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να γίνει ο επόμενος αντάξιος βασιλιάς ή θα καταλήξει να είναι σκέτο πιόνι; Θα εκπληρώσει η πονηρή αλεπού τα δαιμόνια σχέδια της; Θα συνέλθει ποτέ το βασίλειο από το χάος;

Σκηνοθεσία: Αζίζ Τζιντάνι
Σενάριο : Αζίζ Τζιντάνι, Καμράν Κιμάνι
Ελληνική μεταγλώττιση : Θοδωρής Σμέρος , Νίκος Παπαδόπουλος , Βασίλης Μήλιος , Γιάννης Στεφόπουλος , Μιχάλης Κοιλάκος , Μαρία Ζερβού , Αργύρης Παυλίδης , Ανδρέας Ευαγγελάτος , Κωνσταντίνος Λάγκος, Γιάννης Πανταγιάς, Μιχάλης Κοιλάκος
Διάρκεια: 1 ώρα και 4 5 λεπτά

 

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

 

Cinepolis Γαλαξίας
Πλατεία Ελευθερίας 2, Λαμία
Τηλ.22310 25827
Facebook/Cinepolis Γαλαξίας