Αρχική Κινηματογράφος Λαμία: Τέλος εποχής για τους σινεφίλ… Ποια μεγάλη αλυσίδα βάζει λουκέτο

Λαμία: Τέλος εποχής για τους σινεφίλ… Ποια μεγάλη αλυσίδα βάζει λουκέτο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στο άκουσμα του ονόματος “Seven” το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό των Ελλήνων σινεφίλ, περισσότερο ίσως και από την αριστουργηματική ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ, είναι η αλυσίδα καταστήματων Seven spots.

Ώρες ατελείωτες έχουμε περάσει μπροστά στα ράφια του διαλέγοντας την επόμενη ταινία που θα δούμε, το επόμενο παιχνίδι που θα παίξουμε αλλά και τα αγαπημένα μας gadgets και πρωτότυπα δώρα για τους φίλους μας.

Όταν πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει – στην αρχή ψιθυριστά – η είδηση πως τα Seven πρόκειται να κλείσουν δεν το πιστέψαμε.  Δε θέλαμε να το πιστέψουμε!

Ειδικά για εμάς όλους που ζούμε σε μικρές πόλεις και δεν έχουμε τη δυνατότητα να δούμε όλες τις ταινίες που βγαίνουν μόνο στους μεγάλους κεντρικούς κινηματογράφους το Seven ήταν το σημείο που ξέραμε πως θα ανακαλύψουμε το επόμενο κινηματογραφικό “διαμαντάκι” ή θα βρούμε την παλιά, αγαπημένη μας κλασική ταινία που θέλουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στην Λαμία δεν υπάρχει εδώ και χρόνια ένα θερινό σινεμά με σταθερές προβολές, το Seven μας έδινε την ευκαιρία να μετατρέψουμε τα σπίτια και τις αυλές μας σε θερινό σινεμά και να βιώνουμε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Παρασκευή 5 Ιουνίου είναι η μέρα που οριστικά θα αποχαιρετήσουμε αυτές τις στιγμές στην πόλη μας καθώς κλείνει το Seven spot της πλατείας Λαού και θα σημάνει το τέλος μιας ολόκληρης εποχής…