Αρχική Agenda Λαμία: Προσφορές στα οπτικά «ΟΡΑΣΗ». Γυαλιά οράσεως και ηλίου με -20%, -30%,...

Λαμία: Προσφορές στα οπτικά «ΟΡΑΣΗ». Γυαλιά οράσεως και ηλίου με -20%, -30%, -40%(ΦΩΤΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Στο κατάστημα οπτικών Όραση (Καραγιαννοπούλου 9, απέναντι από την Alpha Bank) θα βρείτε τώρα μοντέλα των νέων συλλογών άνοιξη/καλοκαίρι 2020 σε μειωμένες τιμές!

 

Τώρα στο κατάστημα Όραση θα βρείτε νέα σχέδια που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας στα αντρικά και στα γυναικεία γυαλιά, πιστές αναπαραγωγές σχεδίων vintage, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία σε πιο κλασικές φόρμες καθώς και παιδικά οράσεως και ηλίου
Αποκτήστε σήμερα γυαλιά οράσεως και ηλίου  από το κατάστημα οπτικών Όραση με έκπτωση -20%, -30%, -40%!
Η Κωνσταντίνα Ρίζου, επιστημονικά καταρτισμένη Οπτικός – Οπτομέτρης και εκπαιδευμένη στο εξωτερικό με διαρκή ενημέρωση στα οπτικά θέματα, διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία για να σου προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες για την όρασή σου.
Με πιστότητα στην εκτέλεση συνταγής και εγγύηση προσαρμογής, ιδιαιτέρως στα πολυεστιακά γυαλιά, μπορείς να της εμπιστευθείς την υγεία των ματιών σου.

 

  

 

  

Στο ανανεωμένο κατάστημα παρέχεται υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση, διασφαλίζοντας έτσι την προστασία και τη βέλτιστη ποιότητα της όρασής σας.
Το κατάστημα οπτικών Όραση της Κωνσταντίνας Ρίζου, στη νέα του διεύθυνση Καραγιαννοπούλου 9, με περισσότερα από 24 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, διαθέτει επώνυμα και γνήσια προϊόντα από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες του κόσμου.

 

   

 
Στα οπτικά «Όραση» θα βρείτε πολλά brands γυαλιών με σχέδια που επιτάσσει η μόδα σήμερα αλλά και πιο κλασικά και μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα αυτό που σας ταιριάζει, από τις εταιρείες: RayΒan, Vogue, Emporio Armani, Michael Kors, Arnette, O-six, Ralph Lauren,  Peppe Jeans, Super dry, 99 John St, Donna Fontana και πολλές άλλες.
Σε αποκλειστικότητα θα βρείτε τις εταιρείες: Just Cavalli και Philosopheyes.

Στα οπτικά «Όραση» θα βρείτε γυαλιά ηλίου, γυαλιά οράσεως, κρύσταλλα, φακοί επαφής και υγρά φακών επαφής.
Φροντίστε για την υγεία των ματιών σας και βρείτε τα γυαλιά που σας ταιριάζουν από το κατάστημα οπτικών «Όραση» – ΝΕΑ διεύθυνση, Καραγιαννοπούλου 9.

 

 

 

   

    

 

«Όραση» οπτικά – φακοί επαφής
Κωνσταντίνα Ε. Ρίζου , Διπλ. οπτικός – οπτομέτρης
Καραγιαννοπούλου 9, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231030083
Facebook/Οπτικα “οραση”