Αρχική Agenda Λαμία: Λευκή Νύχτα την Παρασκευή με Ακροβάτες, μουσικούς, ζογκλέρ, παλιάτσους live!

Λαμία: Λευκή Νύχτα την Παρασκευή με Ακροβάτες, μουσικούς, ζογκλέρ, παλιάτσους live!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ακροβάτες, μουσικοί, ζογκλέρ, παλιάτσοι και ηθοποιοί μεταμορφώνουν την πλατεία Πάρκου την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, σε ένα τσίρκο γεμάτο φαντασία που προκαλεί τη χαρά και το γέλιο στο κοινό όλων των ηλικιών

Το Cirko Cachivache είναι μια ομάδα καλλιτεχνών του τσίρκου, του θεάτρου και της μουσικής που ιδρύθηκε το 2010, με τις ρίζες του στο νέο τσίρκο και το θέατρο του δρόμου. Το «νέο τσίρκο» (New Circus, Nouveau Cirque) συνδυάζει την παραδοσιακή μορφή του τσίρκου με νέες αισθητικές επιρροές, οι οποίες έχουν ανανεώσει το ενδιαφέρον του κοινού. Το Cirko Cachivache έχει υιοθετήσει τα σημαντικότερα συστατικά του New Circus: ακροβατικά νούμερα, θεατρική πρόζα, ζογκλέρ, εναέρια ακροβατικά, κωμική αλλά και δραματική δράση, ζωντανή μουσική κ.λπ. Χαρακτηριστικό της ομάδας είναι ότι όλα τα μέλη της μπορούν να κάνουν τα πάντα, να τραγουδήσουν, να χορέψουν, να παίξουν μουσική, να κάνουν ακροβατικά και ζογκλερικά.

Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 στην πλατεία Πάρκου στα πλαίσια της Λευκής Νύχτας που διοργανώνει ο Δήμος Λαμιέων με τον Εμπορικό Σύλλογο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ