Ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου στη Λαμία για την προβολή του ντοκιμαντέρ του

Άκης Λούκας Avatar

This is not a coup – «Αυτό δεν είναι Πραξικόπημα» στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμίας

Η Περιφερειακή Παράταξη Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα σας προσκαλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ This is not a coup  – “Αυτό δεν είναι Πραξικόπημα” του Άρη Χατζηστεφάνου, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016, στις 7:00μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμίας, Λεωνίδου 9-11, στη Λαμία.
Θα παρευρίσκεται, θα μιλήσει και θα συζητήσει με το κοινό ο Δημοσιογράφος και Δημιουργός του ντοκιμαντέρ, Άρης Χατζηστεφάνου.

afisa-a3
Μετά τη δημιουργία των ντοκιμαντέρ Debtocracy (2011), Catastroika (2012) και Fascism Inc (2014), ο Άρης Χατζηστεφάνου, επιστρέφει με το This is not a coup και παρακολουθεί τις «πραξικοπηματικές» παρεμβάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σε χώρες, όπως η Ιταλία, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Κύπρος και η Ελλάδα και συνομιλεί με πρώην αρχηγούς κρατών και πολιτικούς που καθόρισαν τις εξελίξεις μπροστά και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ποιες τράπεζες επέβαλαν τη δημιουργία του ευρώ; Ποιος διέταξε την ανατροπή εκλεγμένων πρωθυπουργών και πώς οδηγηθήκαμε στο κλείσιμο των τραπεζών; Μπορεί να μεταρρυθμιστεί ένα σύστημα που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τις ισχυρότερες οικονομίες της Ευρώπης;

Όπως και τα τρία προηγούμενα ντοκιμαντέρ της Infowar Productions, τα οποία παρακολούθησαν πάνω από 6.5 εκατομμύρια άτομα στο ίντερνετ, το This is not a coup χρηματοδ οτείται αποκλειστικά από τους θεατές του.

Το σενάριο υπογράφει ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου και την επιστημονική επιμέλεια ο οικονομολόγος και δημοσιογράφος Λεωνίδας Βατικιώτης. Η σκηνοθετική επιμέλεια και το μοντάζ είναι του Άρη Τριανταφύλλου, κάμερα και post production κάνει ο Θάνος Τσάντας, ενώ τη μουσική γράφει ο Ερμής Γεωργιάδης.

Άκης Λούκας Avatar

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *