Ο Χριστουγεννιάτικος κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει στις οθόνες σας

Άκης Λούκας Avatar

Την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου, στις 19.00 ,ο Χριστουγεννιάτικος κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει με λάμψη και μουσική! 

Με οικοδεσπότη τον Φοίβο Δεληβοριά, το ΚΠΙΣΝ φοράει τα καλά του και σας υποδέχεται σε μια γιορτή που σηματοδοτεί την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Τα γιορτινά φώτα ανάβουν υπό τους ήχους της μουσικής και χαρίζουν τη λάμψη τους στα πλατάνια του Καναλιού, τα πανύψηλα έλατα της Αγοράς στέκονται στολισμένα, οι νέες φωτεινές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος δημιουργούν ένα οπτικό υπερθέαμα και τα Σιντριβάνια προσφέρουν ένα show που υπόσχεται να σας μαγέψει.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, με το ηλεκτρικό κουαρτέτο του (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto), τη φωνή της Νεφέλης Φασουλή, σπέσιαλ εμφανίσεις ταλαντούχων κωμικών (Θανάσης ΑλευράςΒύρων Θεοδωρόπουλος) και τον Vassilikos, ως εκλεκτό καλεσμένο του, φέρνει στις οθόνες σας, υπό την σκηνοθετική ματιά του Άγγελου Τριανταφύλλου, μία live διαδικτυακή γιορτή με μικρές γεύσεις βαριετέ δίνοντας το έναυσμα για να ανάψουν τα γιορτινά φώτα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση live στη σελίδα snfcc.org/Xmas, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook και στο κανάλι του στο YouTube @SNFCC.

Tagged in :

Άκης Λούκας Avatar