Ο «Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα γίνεται σταθμός στο πιο απίθανο Ρεκόρ Γκίνες(ΦΩΤΟ)

Άκης Λούκας Avatar

Ρεκόρ Γκίνες θέλουν να κατακτήσουν 2 ριψοκίνδυνοι τύποι, που ξεκίνησαν το ταξίδι τους από το Ηνωμένο Βασίλειο με σκοπό να κάνουν τον γύρο του κόσμου σε περίπου δυο χρόνια.

Φυσικά δεν μπορούσε να λείπει από το ταξίδι τους ο «Μύλος των Ξωτικών», τον οποίο επισκέφθηκαν χθες Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 και ξεναγήθηκαν από τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Πρόεδρο της e-Trikala A.E. Γιάννη Κωτούλα.

Δήλωσαν ενθουσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις του Μύλου και αποφάσισαν να παραμείνουν για δυο ημέρες στα Τρίκαλα, έτσι ώστε να περιηγηθούν σε ολόκληρη την περιοχή.

Το περίεργο όχημα  με το οποίο ταξιδεύουν είναι ένα ιδιαίτερο σκούτερ με έξτρα θέση για να ξεκουράζεται ο συνοδηγός. Σίγουρα κάπου θα τους συναντήσετε αυτές τις μέρες. Τους ευχόμαστε καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους.

Ταυτόχρονα και σε αμείωτους ρυθμούς κινούνται τα πάντα στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για την 1 Δεκεμβρίου που ανοίγει τις πύλες του ο Μύλος των Ξωτικών

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, το μεγαλύτερο Θεματικό Πάρκο της Ελλάδας, «Ο Μύλος των Ξωτικών», ανοίγει τις πύλες του και θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους. Νέες Ιδέες, νέα σχέδια, νέες κατασκευές, ολοκαίνουριος #milosxotikon. Πάμε και φέτος να ζήσουμε ξανά αξέχαστες στιγμές! Χριστούγεννα 2017, όλη η Ελλάδα στον Μύλο των Ξωτικών!

Ρίχνουμε μια πρώτη κλεφτή ματιά, λίγες ημέρες πριν την έναρξη. Δείτε φωτογραφίες:

 

Tagged in :

Άκης Λούκας Avatar