ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ “Σαν Τον Ήλιο”, Ζωντανή παρουσίαση του άλμπουμ το Σάββατο 7 Μαΐου

Άκης Λούκας Avatar

 

ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Σαν Τον Ήλιο
Live Presentation

Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Piraeus Club Academy (Lou Lou is Present)

Η πολυαναμενόμενη παρουσίαση του νέου δίσκου των ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ θα γίνει στο Piraeus Club Academy (Lou Lou is Present)!
Μια βραδιά γιορτής – το Σάββατο 7 Μαΐου, στον αριθμό 105 της οδού Πειραιώς.
Ήταν τέλη του 2017 όταν τα ιδρυτικά μέλη της Λευκής Συμφωνίας έκαναν την «επανένωση της χρονιάς» ξεκινώντας ένα απίστευτο σερί δυνατών ζωντανών εμφανίσεων σε μεγάλες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα. Ήταν σα να μην είχαν σταματήσει ποτέ!

Το νέο υλικό αναδυόταν ολοένα, και έτσι οι ηχογραφήσεις ξεκίνησαν και τον Μάρτιο του 2020, εν μέσω πανδημίας και καραντίνας, επέστρεψαν δισκογραφικά με το «Σαν τον Ήλιο». Ένα full length album δέκα κομματιών που βρήκε θερμή αποδοχή μαζί με διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς.

Μέσα από το εσωτερικευμένο πλέγμα αναζητήσεων που τους χαρακτηρίζει από την αρχή τους, μας χάρισαν συνθέσεις που υπηρετούν πιστά τον χαρακτηριστικά διαχρονικό dark wave/post punk/dark rock ήχο της μπάντας. Ηχητικά μονοπάτια γεμάτα ατμόσφαιρες, ψυχεδέλεια και progressive πινελιές. Σαρανταεπτά λεπτά ενός στοιχήματος που έβαλαν – και το κέρδισαν.

Βρισκόμαστε πλέον στα μέσα του 2022 και επιτέλους οι συνθήκες είναι κατάλληλες για εκείνη την ζωντανή παρουσίαση, που δεν έγινε ως τώρα.
Σε ένα σύντομο διάλειμμα από τις ηχογραφήσεις του έκτου δίσκου τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο έτος, επιστρέφουν στη σκηνή για ένα live επανασύνδεσης με το κοινό τους. Μια γιορτή για το «Σαν τον Ήλιο» στην ολότητά του, εμπλουτισμένο με αγαπημένες επιλογές από όλη την δισκογραφία τους αλλά και την πρώτη εκτέλεση επί σκηνής της πιο πρόσφατης, αγγλόφωνης κυκλοφορίας τους, Black Twilight.
Οι φωτογραφίες είναι της Jane Fotou.

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται

Τιμές Εισιτηρίων
Προπώληση: 13 ευρώ
Τιμή Ταμείου: 15 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: viva.gr
Τηλεφωνικά: 11876
Σε όλα τα Viva Spots
(Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Yoleni’s)

Piraeus Club Academy (Lou Lou is Present)
Πειραιώς 105
Αθήνα

Tagged in :

Άκης Λούκας Avatar