Διαγωνισμός CULTradio: Κερδίστε δωρεάν θεάσεις των ταινιών του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Άκης Λούκας Avatar

Πάρτε μέρος στην κλήρωση του CULTradio και παρακολουθήστε online δωρεάν όποτε εσείς επιθυμείτε, από 4 έως 14 Μαρτίου, ταινίες της επιλογής σας από το πρόγραμμα του 23ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

O CULTradio και το MAG24  εδώ και χρόνια υποστηρικτές του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, εξασφάλισαν για άλλη μια χρονιά δωρεάν εισιτήρια για όλους εσάς και χαρίζουμε κωδικούς σε 10 τυχερούς αναγνώστες και ακροατές.

Πάρτε μέρος στην κλήρωση και απολαύστε online τα καλύτερα ντοκιμαντέρ από ολόκληρο τον κόσμο!

Μπείτε στην κλήρωση του CULTradio για τα δωρεάν online εισιτήρια, απλά συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην φόρμα εδώ

 

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 5 Μαρτίου στις 12.00μμ και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από τον CULTradio και θα λάβουν τους κωδικούς και οδηγίες σύνδεσης με email

ONLINE 23ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ [4-14/3/2021]

To Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης επιστρέφει online και παρουσιάζει τα καλύτερα ντοκιμαντέρ από ολόκληρο τον κόσμο, ένα συναρπαστικό αφιέρωμα και τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες τεκμηρίωσης για παιδιά και νέους. Συνολικά 50 ντοκιμαντέρ θα προβληθούν από την Πέμπτη 4 έως την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Φεστιβάλ online.filmfestival.gr. Επίσης εγκαινιάζοντας το νέο τμήμα για podcast διοργανώνουμε workshops και μια ανοιχτή συζήτηση για το κοινό.

 

Υπενθυμίζεται ότι το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί φέτος με υβριδικό τρόπο. Από τις 4 έως τις 14 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί online, ενώ από τις 24 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2021 το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί σε φυσικούς χώρους και online. Το καλοκαίρι θα προβληθούν τα τρία διαγωνιστικά τμήματα του 23ου ΦΝΘ, αλλά και τα ελληνικά ντοκιμαντέρ. Η Αγορά του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί από 25 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2021 και προγραμματίζονται δράσεις της και σε εξωτερικούς χώρους.

 

ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΤΑΙΝΙΕΣ;

*Μπείτε στο www.filmfestival.gr και ακολουθήστε τον σύνδεσμο TDF23 ONLINE.

*Δημιουργήστε έναν λογαριασμό, αν δεν έχετε ήδη, επιλέγοντας “Create account” στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης. Συμπληρώνετε το όνομα, το email και τον κωδικό που επιθυμείτε.

*Βρείτε την ταινία που σας ενδιαφέρει είτε μέσω αναζήτησης είτε από τις λίστες ανά τμήμα που θα βρείτε στο κεντρικό μενού. Κάθε ταινία θα είναι διαθέσιμη μόνο στην Ελλάδα για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

*Επιλέγοντας να δείτε μία ταινία, εμφανίζεται η τιμή του εισιτηρίου (3€) και μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας προκειμένου να ολοκληρωθεί η πληρωμή. Επιβεβαίωση της συναλλαγής λαμβάνετε και μέσω email. Μπορείτε τώρα να παρακολουθήσετε την ταινία που επιλέξατε!

*Οι προβολές του τμήματος NextGen είναι δωρεάν για το κοινό.

*Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες για όλο το διάστημα της online διοργάνωσης (4 έως 14 Μαρτίου) μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων.

*Πατήστε “Play Now” ώστε να ξεκινήσει η προβολή. Από τη στιγμή που θα πατήσετε “Play Now” έχετε 24 ώρες να δείτε την ταινία.

*Σε περίπτωση που δεν ολοκληρώσετε την προβολή στο διάστημα των 24 ωρών, το εισιτήριο λήγει.

*Μείνετε συντονισμένοι καθημερινά για τη διαθεσιμότητα των ταινιών.

*Θα είμαστε στη διάθεσή σας κάθε μέρα 10.00 με 24.00 μέσω live chat για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και απορίες.

Tagged in :

Άκης Λούκας Avatar