Αρχική Agenda Ένα φαντασμαγορικό show για μικρούς και μεγάλους από τον κορυφαίο illusionist Sankara

Ένα φαντασμαγορικό show για μικρούς και μεγάλους από τον κορυφαίο illusionist Sankara

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μαγεία που τη ζεις! Sankara The Illusionist, την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 στη «Χώρα». Σε περίπτωση βροχής η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στην κλειστή αίθουσα

 Ένα μοναδικό ψυχαγωγικό θέαμα ψευδαισθήσεων, ένα ρεσιτάλ performance επί σκηνής, ένα φαντασμαγορικό show για μικρούς και μεγάλους.

Εκεί που η καρδιά σας δονείται έντονα κι αδιάκοπα…

Εκεί που το μυστήριο σας τυλίγει απαλά και καθηλωτικά…

Εκεί που η αντίληψή σας ακροβατεί μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας…

Εκεί, βρίσκεται ο μεγάλος Έλληνας illusionist Sankara…Ειδικότητα του, να φτάνει την αδρεναλίνη σας στα ύψη, να παίζει παιχνίδια με τον χρόνο, να υπερπηδά τα φυσικά -ανθρωπίνως δυνατά – όρια και να μαγνητίζει το μυαλό σας σε κάθε του show.

Ο γνωστός σε όλους Sankara, αποδεικνύει κάθε φορά πως μπορεί να αγγίξει το…αόρατο, να «δει» την σκέψη σας, να «αφουγκραστεί» το μυστικό σας. Όντας χαρισματικός, έκανε σκοπό της ζωής του να μοιραστεί μαζί σας το μυστήριο του υπερφυσικού.

Από το show του δεν λείπουν τα εντυπωσιακά stage illusions! Μην ξαφνιαστείτε όταν εκείνη η παρτενέρ, που βρίσκεται μπροστά σας στην σκηνή, ε-ξ-α-φ-α-ν-ί-ζ-ε-τ-α-ι από τα μάτια σας και βρίσκεται να σας χαιρετά στο πίσω μέρος του θεάτρου!

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας όταν θα δείτε τα αντικείμενα να ταξιδεύουν στο χρόνο.. τα παλαιά να γίνονται καινούργια και το αντίστροφο!

Θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε αυτή την εμπειρία «από μέσα», ως συνεργός του Sankara, θα μπορέσετε να λάβετε πρωταγωνιστικό ρόλο στην τελετουργία πάνω στην σκηνή!

Αυτά κι άλλα απίθανα οπτικά θεάματα θα σας καθηλώσουν και θα σας παρασύρουν να αποδράσετε από τη λογική και να γίνετε συνοδοιπόροι σε ένα ταξίδι μαγείας… με οδηγό σε αυτό το ταξίδι τον Sankara, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του υπόσχονται ένα show Μαγείας, αποκαλύψεων και κορυφώσεων, ικανό να καταπλήξει θεατές κάθε ηλικίας!

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 8 €
Πόρτα: 10 €

Προπώληση εισιτηρίων:
Τόπος Τεχνών «Χώρα» (Λελέικα Υπάτης, τηλ.2231051075) και Γραφεία Φεστιβάλ Οίτης (Αντιγόνης 7, Λαμία – πλησίον Δημοτικού Θεάτρου. Ανοικτά 10.00 – 18.00 καθημερινά εκτός Κυριακής, τηλ.2231043333)

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 12ου Φεστιβάλ Οίτης στο xwra.gr

 Info:
Sankara The Illusionist – «Μαγεία που τη ζεις»
Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018
Ώρα έναρξης 21.00
Τόπος Τεχνών «Χώρα»

Λελέικα Υπάτης , Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
emailinfo@xwra.gr
www.xwra.gr

Το 12ο Φεστιβάλ Οίτης πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Λαμιέων.