Αρχική Μουσική Latin Party στον Κήπο της Πειραιώς 260: Apurimac, Μαρίζα Ρίζου, Martha Moreleon

Latin Party στον Κήπο της Πειραιώς 260: Apurimac, Μαρίζα Ρίζου, Martha Moreleon

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μία βραδιά με πολλή μουσική και χορό.

Apurimac – Μαρίζα Ρίζου – Martha Moreleón
Latin Party
Una Fiesta Grande

Πειραιώς 260 – Κήπος
Τρίτη 6 Ιουνίου, 22:00

Έχετε ακούσει το κομμάτι «Μεγάλη γιορτή» της Μαρίζας Ρίζου σε εκδοχήmerenge; Ποιο πολύ γνωστό και αγαπημένο ελληνικό τραγούδι για τον έρωτα έχει διασκευαστεί σε σάλσα και θα το ακούσουμε στον Κήπο από τη Μάρτα Μορελεόν; Αυτές και πολλές ακόμα εκπλήξεις μας περιμένουν στον Κήπο της Πειραιώς 260 στις 6 Ιουνίου, στο μεγάλο λάτιν πάρτυ που στήνουν οι αγαπημένοι Apurimac.

Το εξαιρετικό γκρουπ Apurimacαποτελείται από Έλληνες και Λατινοαμερικάνους μουσικούς. Στα 35 χρόνια της πορείας τους ξεχώρισαν για την αφοσίωσή τους στη λάτιν μουσική και τις μοναδικές τους εμφανίσεις, έχοντας συνεργαστεί με πολλούς σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες, στη δισκογραφία και σε πάνω από χίλιες ζωντανές εμφανίσεις: Λ.Κηλαηδόνης, αδερφοίΚατσιμίχα, Π.Θαλασσινος, Β. Γερμανός, Γ. Νταλάρας, Β. Παπακωνσταντίνου, Λ. Μαχαιρίτσας, Δ. Τσακνής, Α. Ιωαννίδης, Μ. Πασχαλίδης, Χ. Θηβαίος,AlDimeola, MercedesSosa, Ε. Πασπαλά.

Στην Πειραιώς 260 συμπράττουνμε τη σπουδαία μεξικανή ερμηνεύτρια Μάρθα Μορελεόν και την τραγουδοποιό Μαρίζα Ρίζου, για να μας ταξιδέψουν μουσικά από την Βραζιλία στην Κούβα κι από κει στην Κολομβία και την Αργεντινή, με παραδοσιακά όργανα και ποικιλία ηχοχρωμάτων, και με το δυναμισμό του αφροκουβανικού ρυθμού της Καραϊβικής.Mambo, chacha, bolero, rumba, salsa, bachatasamba θα ξεσηκώσουν το κοινό! Μία βραδιά με πολλή μουσική, πολύ χορό και πολύ κέφι, στον δροσερό Κήπο της Πειραιώς 260.

Δείτε το βίντεο της παράστασης:

Στη σκηνή της Πειραιώς θα εμφανιστούν:

Pedro Fabian (congas, τραγούδι), ΤάκηςΒαρελάς (μπάσο), Δημήτρης Καραγιάννης (σαξόφωνο), Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα), Σταύρος Λίνος (πιάνο), Μάκης Παπαγαβριήλ (τραγούδι-κρουστά), DanielArmando (τραγούδι, κρουστά).

Martha Moreleon και Μαρίζα Ρίζου

Εισιτήρια από 8€, στα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών (Πανεπιστημίου 39), στο 210 3272000 και στο greekfestival.gr
Facebook event: https://www.facebook.com/events/2085085041705682/