Αρχική Κινηματογράφος Νέο Βραβείο 4.000€ από το Φεστιβάλ ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Νέο Βραβείο 4.000€ από το Φεστιβάλ ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας μας δίνει και φέτος ραντεβού για τον Σεπτέμβρη – Αιτήσεις συμμετοχής έως 31 Μαΐου – Στείλτε την ταινία σας τώρα!

41o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ – Σεπτέμβριος 2018

ΝΕΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΡΑΜΑΣ

Δείτε την ανακοίνωση του Φεστιβάλ:

Με χαρά ανακοινώνουμε πως από φέτος, στο Εθνικό Φεστιβάλ, θεσπίζεται ένα ακόμα βραβείο για ταινίες που αφορούν την “Κλιματική Αλλαγή και το Φυσικό Περιβάλλον”. Το βραβείο θα συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 4.000 Ευρώ και προσφέρεται από την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΚΥΚΛΩΨ».

Η ΑμΚΕ «ΚΥΚΛΩΨ», με έδρα τη Δράμα, σκοπό έχει την προαγωγή του πολιτισμού, της τεχνολογίας και της επιστήμης και την ανθρωπιστική υποστήριξη προσώπων στους τομείς ενδιαφέροντος της (Φωτογραφία, Κινούμενη Οπτική Εικόνα και Φυσικό Περιβάλλον).

Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας δίνει και φέτος, όπως πάντα την γ’ εβδομάδα του Σεπτέμβρη το καθιερωμένο του ραντεβού με το πιο ζωντανό κομμάτι της ελληνικής κινηματογραφίας: τους Έλληνες μικρομηκάδες.

Διανύοντας πλέον την πέμπτη δεκαετία της ζωής του, υπόσχεται πολλές εκπλήξεις και, αναβαθμισμένο, ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και νεανικό ενθουσιασμό, όπως ακριβώς και οι δημιουργοί που το επιλέγουν εδώ και τέσσερις δεκαετίες για την πανελλαδική πρεμιέρα της ταινίας τους.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 31/5

Υπενθυμίζουμε πως αιτήσεις συμμετοχής για το Εθνικό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας θα γίνονται δεκτές έως τις 31 Μαΐου 2018 στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ.

Αίτηση Συμμετοχής – 41ου Εθνικού Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους
http://www.dramafilmfestival.gr/grapplicationform_41stnational.html

Οι όροι συμμετοχής περιγράφονται εδώ:
http://www.dramafilmfestival.gr/grtermsandconditions_41stgreekfilmfestival.html

Στείλτε την ταινία σας τώρα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Δράμα: Αγίας Βαρβάρας 9 66131 Δράμα Τηλ:25210 47575 Fax:25210 33526

Αθήνα: Εμμ. Μπενάκη 71 10681 Αθήνα Τηλ:210 3300309 Fax:210 3302818

www.dramafilmfestival.gr – Email : kinfest@dra.forthnet.gr