Αρχική Agenda ΛΑΜΙΑ: Κουκλοθέατρο για παιδιά και ο Πάνος Παπαϊωάννου LIVE – Δευτέρα του...

ΛΑΜΙΑ: Κουκλοθέατρο για παιδιά και ο Πάνος Παπαϊωάννου LIVE – Δευτέρα του Πάσχα, φύγαμε για «Χώρα»!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δευτέρα του Πάσχα, 9 Απριλίου 2018, η «Χώρα»,στα Λελέικα Υπάτης,  ανοίγει τις πόρτες της από το πρωί και σας περιμένει με δύο εκδηλώσεις στη σειρά για μικρούς και μεγάλους.

Δευτέρα του Πάσχα, 9 Απριλίου, στις 11.00 το πρωί, μια παράσταση κουκλοθέατρου και ένα παιδικό εργαστήρι κατασκευή κούκλας, με ελεύθερη είσοδο.
φωτο αρχείου 

«Ο Φιφίκος, ο τεμπέλης κόκορας & η Γιγαντοχώρα και οι μικρούληδες»: Κουκλοθεατρική παράσταση και παιδικό εργαστήρι κατασκευή κούκλας  από τις Εύη Μέντζου και Μέγγυ Βελέντζα.

Τι γυρεύει ένας τεμπέλης κόκορας στην Γιγαντοχώρα μαζί με τους μικρούληδες; Πώς βρέθηκε εκεί; Ένα διαδραστικό έργο που μιλάει για την διαφορετικότητα, με γέλιο, συγκίνηση αλλά και με πολλά ευτράπελα. Τα παιδιά δίνουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ήρωές μας. Γίνονται κριτές σ’ έναν διαγωνισμό αλλά και ντεντέκτιβ ψάχνοντας τα κρυμμένα αντικείμενα των μικρούληδων που έχει κρύψει νωρίτερα ο τεμπέλης κόκορας. Μήπως τελικά δεν είναι τόσο τεμπέλης αυτός ο κόκορας;

Μετά την παράσταση τα παιδιά θα φτιάξουνε την κούκλα που τους άρεσε περισσότερο από το έργο.

Ώρα έναρξης: 11.00π.μ.

Είσοδος Ελεύθερη

Και το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, 9 Απριλίου, ξεκινά ένα δυνατό live με τον Πάνο Παπαϊωάννου σε ένα πρόγραμμα αναφορά στο καλό ελληνικό τραγούδι.

Ο Πάνος Παπαϊωάννου, μετά τη συνεργασία του με τη Μελίνα Κανά ξεκινά τις ανοιξιάτικες βόλτες του με τα τραγούδια από τους δύο προσωπικούς δίσκους σε μουσική Χρυσόστομου Καραντωνίου και στίχους Δημήτρη Παπαχαραλάμπους καθώς και ένα πρόγραμμα αναφορά στο καλό ελληνικό τραγούδι. Από παλιά λαϊκά μέχρι το σήμερα, καινούρια τραγούδια αλλά και γνωστά αγαπημένα. To μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, 9 Απριλίου, στη «Χώρα».

Ο Πάνος Παπαϊωάννου μας συστήθηκε με «Τα Μεροκάματα» των Καραντωνίου – Παπαχαραλάμπους. Ένα τραγούδι που κέρδισε την εμπιστοσύνη και την αγάπη τού κόσμου και «κατέχει» πλέον μια σταθερή θέση στις ραδιοφωνικές συχνότητες. Ακολούθησε ο πρώτος δίσκος «Ο χορός των ημερών» με τη συμμετοχή της Δήμητρας Γαλάνη, Παντελή Θαλασσινού και Λαμπρινής Καρακώστα και πρόσφατα ο δεύτερος δίσκος «Τα φώτα στην πλατεία» πάλι σε μουσική Χρυσόστομου Καραντωνίου και στίχους Δημήτρη Παπαχαραλάμπους με τη συμμετοχή του Απόστολου Ρίζου και της Μαρίας Παπαγεωργίου στο ντουέτο Αυτός που αγαπάς (Someoneyoulove – TinaDickow).

Από νεαρή ηλικία είχε την τύχη να βρεθεί δίπλα σε σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Σταυριανός, ο Νίκος Μαμαγκάκης, η Λιζέτα Καλημέρη, ο Γιώργος Ζήκας, ο Κώστας & Βασίλης Πρατσινάκης, ο Ευγένιος Δερμιτάσογλου κ.α. και πιο πρόσφατα με τη Μελίνα Κανά σε καλοκαιρινές και χειμερινές εμφανίσεις με τους RomRoyale.

Μαζί του
Αλέξανδρος Κούρος – πιάνο, φωνή
Ζαχαρίας Γερασκλής – λαούτο, μπουζούκι
Στρατής Σκουρκέας – κρουστά

Φωτογραφία: Γιάννης Μαργετουσάκης
Παραγωγή: Ηχόχρωμα

Kρατήσεις τηλεφωνικά στο 2231051075 και στο 6936995142

Info:
Πάνος Παπαϊωάννου
 Live
Δευτέρα 9 Απριλίου 2018
Ώρα έναρξης 15.00
Τόπος Τεχνών «Χώρα»

Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
www.xwra.gr
e-mail: 
info@xwra.gr