Αρχική Agenda ΛΑΜΙΑ: Οι Mode Plagal live στο cafe-bar SOUL

ΛΑΜΙΑ: Οι Mode Plagal live στο cafe-bar SOUL

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Mode Plagal  LIVE @ SOULBAR
ΠΕΜΠΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ | 21.00

Η παράδοση συναντά τη jazz, ο αυτοσχεδιασμός φλερτάρει ελεύθερα με ήχους που όλοι κουβαλάμε στο μουσικό μας DNA, η Μεσόγειος κλείνει το μάτι στα blues και το Afrobeat.

Οι Mode Plagal είναι ένα συγκρότημα που χρησιμοποιώντας την τεχνοτροπία της jazz, δημιούργησαν ένα ξεχωριστό μουσικό ιδίωμα, με αναφορές κατά κύριο λόγο στην ελληνική παραδοσιακή μουσική αλλά και σε βυζαντινούς ήχους, βαλκανικούς, αφρικάνικους, funky, groovy, rock, blues ρυθμούς και σε πολλά άλλα στοιχεία που υπάρχουν στην μουσική τους ως επιρροές.
Ακροβατώντας με μαεστρία ανάμεσα σε όλα αυτά τα στοιχεία και συνδυάζοντάς τα με τον αυθορμητισμό και το κέφι τους -βασικό στοιχείο του ύφους της δουλειάς τους- έχουν καταφέρει να παράγουν ένα δικό τους μουσικό ιδίωμα και έναν αναγνωρίσιμο πλέον ήχο.

Οι Mode Plagal αποτελούνται από τους:
Θοδωρή Ρέλλο: Σαξόφωνο, τραγούδι
Κλέωνα Αντωνίου: Κιθάρα, τραγούδι
Φλοριάν Μικούτα: Πλήκτρα, τραγούδι
Αντώνη Μαράτο: Μπάσο
Τάκη Κανέλλο: Τύμπανα

Ώρα Έναρξης: 21:00
Είσοδος: 8€
Προπώληση : Soul bar (Διάκου 16, Λαμία)   
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6978961453

 

soul-5
Soul, Διάκου 16

Αν δεν έχεις βγει ακόμα για ποτάκι στο Soul, τώρα είναι η ευκαιρία. Το cafe-bar που βρίσκεται κοντά στην Πλατεία Διάκου, είναι ένας ξεχωριστός χώρος, με  παρεΐστικη ατμόσφαιρα και καλά ποτά.

Η βιβλιοθήκη που δεσπόζει στο χώρο έχει μια πλούσια συλλογή βιβλίων ποίησης, λογοτεχνίας, ιστορίας, επιστήμης, φιλοσοφίας αλλά και κόμιξ, που φυσικά μπορείς να τα δανειστείς και να τα ξεφυλλίσεις πίνοντας το καφεδάκι σου. Το φιλόξενο, ζεστό κι ατμοσφαιρικό  SOUL κατά καιρούς φιλοξενεί παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας.

Σήμα κατατεθέν του Soul η… καλά κρυμμένη, αυλή.
Αξίζει να την ανακαλύψετε…

soul-6

soul-logo
Soul Cafe Bar
Διάκου 16, Λαμία
Τηλ.22310 67211

Facebook/Soul