Αρχική Μουσική Νέο τραγούδι από τους Chvrches με τον τραγουδιστή των National, Matt Berninger.

Νέο τραγούδι από τους Chvrches με τον τραγουδιστή των National, Matt Berninger.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ενθουσιασμός για το ολοκαίνουριο “My Enemy”

«Ψηνόταν» τις τελευταίες μέρες η δημοσίευση του νέου τραγουδιού των Chvrches και πολλοί ήταν όσοι ανέμεναν με ανυπομονησία το “My Enemy”, λόγω του ότι επρόκειτο για συνεργασία της σκωτσέζικης μπάντας με τον τραγουδιστή των National, Matt Berninger.

Το τραγούδι έγινε επιτέλους διαθέσιμο πριν λίγες ώρες και μπορείτε να το απολαύσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. Ήδη στα social media τόσο των Chvrches, όσο και των National χαιρετίζεται ως όμορφο δείγμα εναλλακτικής pop.

Αν και έχουν μόλις 2 δίσκους στο ενεργητικό τους, οι Chvrches έχουν αναδειχθεί σε indie pop δύναμη κατά την τρέχουσα δεκαετία, γεγονός που επιβεβαίωσε εμφατικά και το άλμπουμ Every Open Eye του 2015, το οποίο τους έμπασε στο #4 των βρετανικών charts και έκανε θεαματική είσοδο στο top-10 των Ηνωμένων Πολιτειών, φτάνοντας στο #8.

Έτσι, υπάρχουν υψηλές προσδοκίες για την επικείμενη δισκογραφική τους επιστροφή με το άλμπουμ Love Is Dead, που θα κυκλοφορήσει από τη Virgin στις 25 του Μάη.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των μελών στον βρετανικό Τύπο, θα είναι ένας δίσκος που θα προβάλλει την έλλειψη της Αγάπης ως κινητήριας δύναμης πίσω από το πόσο στραβά έχει πάει ο κόσμος μας τα τελευταία χρόνια.