Αρχική Θέατρο Bill Murray, Jan Vogler & Friends τον Ιούνιο στο Ηρώδειο

Bill Murray, Jan Vogler & Friends τον Ιούνιο στο Ηρώδειο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο αγαπημένος κωμικός, Μπιλ Μάρρεϋ, σε έναν διαφορετικό ρόλο 

Bill Murray, Jan Vogler and friends
«New Worlds»
Στο Ηρώδειο, Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Κατά τη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης, ο γνωστός αμερικανός ηθοποιός Μπιλ Μάρρεϋ γνώρισε τον γερμανό τσελίτσα Γιαν Βόγκλερ, που καθόταν στη διπλανή θέση. Έτσι ξεκίνησε η μεταξύ τους φιλία, ενώ σύντομα το ενδιαφέρον του ενός για το καλλιτεχνικό σύμπαν του άλλου οδήγησε στην ιδέα μιας κοινής δημιουργίας.

Το New Worlds είναι μια ξεχωριστή παράσταση που ανανεώνει τις καλλιτεχνικές γέφυρες μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης, αναδεικνύοντας τον πυρήνα των αμερικάνικων αξιών στη λογοτεχνία και τη μουσική. Συμμετέχουν η τσελίστα Μίρα Γουάνγκ και η βιολίστρια Βανέσσα Πέρεζ, με τις οποίες οι Μάρρεϋ και Βόγκλερ συναντήθηκαν επίσης τυχαία κατά τη διάρκεια ταξιδιών τους.

Στην παράσταση, ο αγαπημένος κωμικός Μπιλ Μάρρεϋ, έχει έναν ρόλο διαφορετικό από αυτούς στους οποίους τον έχουμε συνηθίσει κατά την πολύχρονη και επιτυχημένη καριέρα του στο Χόλλυγουντ: αφηγείται και ερμηνεύει συνθέσεις των Φόστερ, Γκέρσουιν και Μπερνστάιν, και αποσπάσματα κλασικών Αμερικανών ποιητών και λογοτεχνών, όπως ο Γουίτμαν, ο Χεμινγουαίη, ο Τουαίην, με τη συνοδεία του στραντιβάριους τσέλου του Γιαν Βόγκλερ. Μια συναρπαστική συνάντηση της μουσικής και της λογοτεχνίας, από δύο μετρ.

Ερμηνεία τραγουδιών και ανάγνωση κειμένων: Bill Murray
Τσέλο: Jan Vogler
Τσέλο: Mira Wang
Βιολί: Vanessa Perez

Πληροφορίες:

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Ώρα έναρξης: 21:00

Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα

Τηλ: 210 3241807