Αρχική Agenda ΛΑΜΙΑ: Οι Liquid Streets live στο Roots

ΛΑΜΙΑ: Οι Liquid Streets live στο Roots

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου μια μοναδική βόλτα στα μονοπατια της Jazz , Blues , Soul και μαύρης μουσικής γενικότερα 

Οι Liquid Streets δημιουργήθηκαν το 2012 απο τον Μανο Αναγνωστοπουλο και τον Γιώργο Δαφνο . 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Άμστερνταμ το 2004 κατα την διάρκεια των μουσικών σπουδών τους .Μεσα απο την συνεχή καλλιτεχνική τους συνύπαρξη στα μονοπατια της Jazz , Blues , Soul και μαύρης μουσικής γενικότερα , μοιράστηκαν ένα κοινό όραμα που μπορείς να απολαύσεις στα Live των Liquid Streets !

Το γκρουπ εχει πειραματιστεί ποικιλοτρόπως φιλοξενώντας στην σκηνη τραγουδιστές και mc όπως η Νατασα Τσιρου ο Απολλων Νεόπουλος και ο Jeff Gonzalez , κιθαρίστες όπως ο Leo Tasios Απόστολος Λεβέντοπουλος , πιανίστες οπως ο Γιώργος Λαγογιαννης και Γιώργος Μουτάφης ντραμερς όπως ο Τολης Γουλας και ο Μαριος Ιωάννου . Μεταλλάχθηκαν ακόμα και σε Big Band με τους πνευστους , Δημήτρη Καραγιαννη , Γιάννη Παπαναστασιου και Γρηγόρη Ασημακοπουλο .

Μέσα απο αυτές τις μουσικές συναθροίσεις σε φεστιβαλ και μουσικές σκηνές το γκρουπ καταλήγει στο σημερα στην πιο ολοκληρωμένη μορφή του με τον Βαγγέλη Μπαλιουση στα τύμπανα και τον Μένιο Γούναρη στα πιάνο και τα synthesizer.
Ο Βαγγέλης Μπαλιουσης έφερε την αφρικανική κουλτούρα και την βαθειά γνώση της hip hop μουσικής . Ο δεξιοτέχνης Jazz πιανίστας Μενιος Γούναρης με τις βαθιές αναφορές του στην Bebop μουσικη συμπληρώνει τον πυρήνα των Liquid Streets .

ROOTS logo

ROOTS spirits & music
Αιόλου 8, Παλαιά Δημοτική Αγορά, Λαμία
Τηλ. 6937011311
Facebook/*ROOTS* spirits & music