Αρχική Μουσική Οι Kadebostany έρχονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Βόλο στο πλαίσιο της επερχόμενης...

Οι Kadebostany έρχονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Βόλο στο πλαίσιο της επερχόμενης περιοδείας τους “Monumental”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Θα παρουσιάσουν στο κοινό κομμάτια από το ολοκαίνουριο ομότιτλο album τους

Οι Kadebostany επιστρέφουν στην Ελλάδα, την Πέμπτη 15 Μαρτίου στο Lab Art(Βόλος), την Παρασκευή 16 Μαρτίου στο Fix Factory Of Sound (Θεσσαλονίκη) και το Σάββατο 17 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα) για να προσφέρουν στο κοινό ένα οπτικοακουστικό show, στο πλαίσιο της επερχόμενης “Monumental” Tour, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του ολοκαίνουριου ομότιτλου album τους.

Aν ποτέ ανακαλυφθεί ένας… pop πλανήτης, οι Kadebostany θα είναι οι πρώτοι άποικοι. Προς το παρόν, επιστρέφουν στη χώρα μας, με τον πρόεδρο Kadebostan να συγκεντρώνει ξανά το στρατό του με σκοπό να διευρύνει το όνομά τους και να προκαλέσει εκ νέου τα όρια της σύγχρονης μουσικής. Τον Μάρτιο, κυκλοφορεί το πολυαναμενόμενο Monumental – ένα album με “13 εκλεπτυσμένα τραγούδια για τις μάζες” – και η μπάντα θα το παρουσιάσει σε όλους τους παλιούς αλλά και τους νέους φίλους της στην Ελλάδα.

Για άλλη μια φορά, ο Guillaumede Kadebostany αποφάσισε να μην υποκύψει σε κανόνες και να βρει την ισορροπία μεταξύ ριζοσπαστισμού και αμεσότητας, ενισχύοντας την ιδιαίτερη popαισθητική τους και δημιουργώντας ένα μουσικό αποτέλεσμα που παραμένει εξίσου απρόβλεπτο και ελκυστικό.

Η νέα εποχή των Kadebostany θα αποκαλύψει μυστικά, καθώς και μια νέα τάξη ερμηνευτών. H οπτικοακουστική εμπειρία που προσφέρουν επί σκηνής γίνεται ακόμα πιο πολύπλοκη, παραμένοντας ταυτόχρονα μοναδικά άμεση, σε ένα καλοστημένο και μελετημένο show που ευελπιστούν να τους οδηγήσει στην καθολική αναγνώριση.

Με το, περίφημο πλέον, Mind If I Stay  έχουν κερδίσει και πάλι το ελληνικό ραδιόφωνο (και όχι μόνο) και τις καρδιές του κοινού. Βέβαια, ο δρόμος έχει ήδη στρωθεί μέσα από τεράστιες επιτυχίες όπως τα Walking With a Ghost“, “Castle in the Snow“, “Frozen To Death“, “Jolan  και βέβαια τη διασκευή στο Crazy In Love  της Beyonce (για το “ Fifty Shades of Grey”), όλα συνοδευόμενα από καταπληκτικά videos.

Η εκκεντρική σκηνική τους παρουσία είναι επίσης γνωστή. Και η επιστροφή τους με ένα νέο show που θα ενθουσιάσει έρχεται μετά από μία μαγευτική εμφάνιση στο περσινόRelease Athens, όπου οι Kadebostany έκλεψαν κυριολεκτικά την παράσταση αψηφώντας τη βροχή και ξεσηκώνοντας χιλιάδες κόσμου!

Η δημοκρατία των Κadebostany βάζει τα θεμέλια σε κάθε χώρα και αναζητά νέους “υπηκόους” για να μεταδώσουν τη νέα εποχή που πρεσβεύουν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

LAB ART : Συγκρότημα Τσαλαπάτα, Βόλος, τηλ 2421403454, http://labart.gr/

 

Θεσσαλονίκη: Παρασκευή 16 Μαρτίου, Fix Factory of SoundFIX FACTORY OF SOUND: 26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη, +302310514666, http://www.fixcom.grhttp://www.fixcom.gr

Αθήνα: Σάββατο 17 Μαρτίου, Fuzz Live Music Club

FUZZ LIVE MUSIC CLUB:  Πατριάρχου Ιωακείμ 1 (Πειραιώς & Χαμοστέρνας), Ταύρος, 210 3450817 , http://www.fuzzclub.gr/

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

 

Τιμές εισιτηρίων

Η προπώληση ξεκινάει, και για τις δύο συναυλίες (Αθήνα / Θεσσαλονίκη), προς 22 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί προς 25 ευρώ.

Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.

Σημεία προπώλησης

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876

Στα καταστήματα Reload Seven Spots Media Markt , Ευριπίδης, στο Viva Kiosk (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva SpotΤεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00),

Καθώς και στα www.fuzzclub.gr (Αθήνα), www.fixfactoryofsound.gr (Θεσσαλονίκη) και www.viva.gr