Αρχική Μουσική Heavy metal σεισμός!!!Iron Maiden και Judas Priest στο Rockwave

Heavy metal σεισμός!!!Iron Maiden και Judas Priest στο Rockwave

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

 It’s a heavy metal earthquake shaking the ground! Rockwave 2018 is calling metalheads!

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018: Judas Priest, Saxon, Accept!!!

Παρασκευή 20 Ιουλίου: Iron Maiden, Volbeat, Tremonti!!!

εισιτήρια κοστίζουν 60€ ανά ημέρα

Τα εισιτήρια διημέρου κοστίζουν 99€ όπως και αυτά που περιλαμβάνουν δυνατότητα camping και θα πωλούνται ξεχωριστά.

 

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Οι JUDAS PRIEST επιστρέφουν για να φέρουν έναν heavy metal σεισμό ισοπεδώνοντας το TerraVibe!
Γυρίστε τα ρολόγια σας από τώρα στην Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 και προετοιμαστείτε για ένα από τα καλύτερα shows που έχουν συμβεί ποτέ!
Judas Priest! Heavy Metal!  Έννοιες ταυτόσημες για πάνω από 40 χρόνια στην πορεία του συγκροτήματος
και του μουσικού ιδιώματος που μετρά εκατομμύρια σκληροπυρηνικούς fans στον πλανήτη.!
Το 1969 κάπου στο Birmingham έμελλε να αλλάξει ο ρους της ιστορίας του heavy metal όταν οι Judas Priest σχηματίστηκαν .

Κάποια χρόνια αργότερα μετά από αλλαγές στο Line –up και προεξάρχοντες τους Rob Halford, Glenn Tipton, KK Downing & Ian Hill
οι Priest μπαίνουν στη δισκογραφία κυκλοφορώντας τους πρώτους επίσημους δίσκους της μπάντας “Rocka Rolla” & “Sad Wings of Destiny”
το 1974 και το 1976 αντίστοιχα. Ακολούθησαν τα “Sin after Sin”, “Stained Glass” και “Killing Machine” την ίδια δεκαετία μέχρι την heavy metal
έκρηξη της δεκαετίας του 1980, όταν το συγκρότημα κυκλοφόρησε σειρά μνημειωδών αριστουργημάτων όπως τα Βritish Steele,
Screaming for Vengeance & Defenders of the Faith, τη στιγμή που τα “Breaking the Law”, Living After Midnight”,
“You’ve got another thing coming”  “The Sentinel” “Electric Eye” έγιναν ύμνοι στα χείλη όλων των metalheads.

Δίνοντας Headline shows στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου οι Priest εξαργύρωσαν τη δημοτικότητα τους, αποκτώντας παράλληλα τη φήμη
ενός από τα καλύτερα live groups στην υφήλιο. Στις αρχές του 1990 όταν η παγκόσμια μουσική σκηνή είχε στρέψει το βλέμμα της στο grunge,
Judas Priest δώσανε το φιλί της ζωής στη φθίνουσα πορεία του heavy metal κυκλοφορώντας ένα από τα καλύτερα albums του ιδιώματος.
Περί “Painkiller” ο λόγος, ενόσω η πολύπαθη θέση του drummer βρήκε στο πρόσωπο του Scott Travis ένα αναντικατάστατο μέλος.

Αδιαμφισβήτητοι ηγέτες του heavy metal οι Judas Priest δε σταμάτησαν στιγμή να εξαπολύουν εύφλεκτα κιθαριστικά solo μεταξύ σφύρας και άκμονος
να διαλύουν drum-kits και να τεστάρουν τις αντοχές των φωνητικών χορδών μας με τον metal god Rob Halford πίσω από το μικρόφωνο.
Η παρουσία και η επιρροή τους παραμένει υψηλή όπως αποδεικνύει το γεγονός πως το Nostradamus που κυκλοφόρησε το 2008, σκαρφάλωσε πιο ψηλά
από κάθε άλλο δίσκο του συγκροτήματος στα charts.  Το 2010 κέρδισαν το Grammy για την “Best Metal Performance”, την ώρα που εμφανίστηκαν
μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες κόσμου στην “Epitaph” περιοδεία τους ανάμεσα στο 2011 και το 2012, ενώ ο πιο πρόσφατος δίσκος τους “Redeemer of the Souls”
βρέθηκε σε κάθε ενημερωμένη λίστα με τις καλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς που έφυγε, φτάνοντας στην 6η θέση του Billboard top 200 για πρώτη φορά στην ιστορία των Judas Priest.

Εν αναμονή του νέου 18ου επίσημου δίσκου με τίτλο Firepower για το οποίο έχει οριστεί έτος κυκλοφορίας το 2018 θα στηθεί
ένα heavy metal προσκύνημα με ενδιάμεσο σταθμό το Rockwave Festival την Πέμπτη 19 Ιουλίου στο  TerraVibe Park!

It’s a heavy metal earthquake shaking the ground!

SAXON

Οι Saxonείναι εδώ και 40 χρόνια ένας από τους λόγους που οι οπαδοί του heavymetalδηλώνουν περήφανοι που ακούν αυτοί την μουσική! Η βρετανική metal-ική αρμάδα με τον ΒiffByfordνα ηγείται εκ του μικροφώνου συνεχίζει να δίνει μοναδικά showsκαι φέτος το καλοκαίρι να αναθερμάνει την σχέση λατρείας της με το ελληνικό κοινό την Πέμπτή 19 Ιουλίου στο RockwaveFestival 2018!

HXρυσή περίοδος του heavymetalγράφτηκε μεταξύ 1980-1985 και φέρει φαρδια πλατιά την υπογραφή των Saxonπου κυκλοφόρησαν εκείνα τα χρόνια “WheelsofSteel”, “StrongArmoftheLaw”, “DenimandLeather”, “Power&theGlory” και “Crusader”κατά σειρά!

Πότε στην πολυετή καριέρα τους δεν έκαναν έκπτωση στην ποιότητα των δίκσων και στο πάθος με το οποίο απέδιδαν την μουσική τους για αυτό και χαίρουν εκτίμησης και αποδοχής από το σύνολο των οπαδών αλλά και των μουσικών του σκληρού ήχου!

Με το «Thunderbolt” να τιμά την παράδοση του ονόματος τους, όντας ο 22ος επίσημος δίσκος τους ο βρετανικός λέοντας θα αφήσει το βρυχηθμό του στο TerraVibeτην Πέμπτη 19 Ιουλίου ισοπεδώνοντας το stageτου RockwaveFestival 2018!

ACCEPT

Γερμανικό Τευτονικό Metal! Hαλλιώς ACCEPT! ACCEPTή αλλιως Γερμανικό Τευτονικό Metal! Το Solingenτης Γερμανίας υπήρξε το μέρος όπου οι UdoDirkshneider, WolfHoffman&PeterBaltesσχημάτισαν τους ACCEPTκάπου στην δεκαετία του 1970 και έκτοτε αποτελούν μια από τις μπάντες που τιμούν το όνομα του heavymetal!

Από τα πρωτόλεια του ομώνυμου δίσκου και του “Ι’maRebel” ακολούθησε μια τετράδα δίσκων φωτιά που ισοπέδωσε κάθε χεβιμεταλλά της εποχής στο άκουσμα της! Έχουμεκαιλέμελοιπόν: “Breaker”, “Restless and Wild”, “Balls to the Wall” & “Metal Heart”. Κάποια στιγμή γύρω στο 1989 υπήρξε ένα διάλλειμα για να επανέλθουν δριμύτεροι το 1992. Δισκογραφικά απείχαν για αρκετά χρονια ενώ ακολούθησε άλλο ένα διάλλειμα 8 ετών μέχρι την οριστική αποχώρηση του UDOαπό το συγκρότημα!

Εκεί που το μέλλον φάνταζε δυσοίωνο για την γερμανική μπάντα, εντάσσεται στο συγκρότημα ο ΜarkTornilloκαι παίρνει τη θέση πίσω από το μικρόφωνο. Η αναγέννηση των Acceptξεκίνησε! Τααριστουργηματικά “BloodoftheNations”, “Stalingrad” “BlindRage” & “TheRiseofChaos” ήτανδείγματαατόφιουmetalκαιεμείςανυπομονούμε να τα ξαναπούμε μαζί τους την Πέμπτη 19 Ιουλίου στο RockwaveFestival 2018!

FORAY BETWEEN OCEAN

Η ιστορία πίσω από τον σχηματισμό των Foray Between Ocean δεν διαφέρει πάρα πολύ από αναρίθμητα συγκροτήματα στον χώρο. Ο Θέμης και ο Γιάννης το καλοκαίρι του 2014 είχαν την ιδέα να σχηματίσουν ένα συγκρότημα όπου θα κινείται κυρίως στον ακραίο χώρο του metal, αλλά ταυτόχρονα να διαφέρει με τα project που είχαν ασχοληθεί αμφότεροι στο παρελθόν. Αναζητώντας την σύνθεση που θα ακολουθήσουν τον Θέμη και τον Γιάννη σε αυτό το μουσικό ταξίδι το τελικό line up διαμορφώθηκε με τον Γιάννη Τούσσα στα φωνητικά, Θέμη Ιωάννου (ex. Trendy Hooliguns) στην κιθάρες, μαζί με τον Διονύση Χριστοδουλάτο (Sorrowful Angels) ο οποίος είναι και υπεύθυνος για τα ορχηστικά, τον Ηλία Μπουζέα στο μπάσο και τον Κώστα Μηλωνά (Sunburst) στα τύμπανα.

Το 2017 ο Διονύσης αποχώρησε από το συγκρότημα και ο Στέφανος Καίσαρης ανέλαβε τα καθήκοντα στις lead κιθάρες. Στηριζόμενοι κυρίως σε ιδέες που είχε δουλέψει ο Θέμης, που δεν ήταν δυνατό να χρησιμοποιηθούν αυτές οι ιδέες σε άλλα project που συμμετείχε, αλλά και με όλες τις προσωπικές επιρροές των υπόλοιπων μελών οι Foray Between Ocean παρέδωσαν 11 καταιγιστικά τραγούδια, τα οποία ηχογραφήθηκαν στα HumanSushi Studios υπό την επίβλεψη του Θέμη , ενώ η μίξη έλαβε μέρος στα CFN Recording Studios από τον Διονύση, όπου τελικά δημιουργήθηκε το ξεχωριστό «Depression Never Ending».

Συνδυάζοντας το ατμοσφαιρικό Death Metal με συμφωνικά στοιχεία αλλά κρατώντας τα στοιχεία της μουσικής ακατέργαστα και ενδιαφέρον την ίδια στιγμή, ίσως να ακούγεται ένα δύσκολο έργο, αλλά αυτός είναι και ο λόγος που υπερέχει αυτό το συγκρότημα. Όλα αυτά τα «post» Fusion δείγματα, που καλύπταν ένα ευρύ μουσικό φάσμα, αναδείχτηκαν με την εξαιρετική δουλειά στο mastering του άλμπουμ από τον Brad Boatright στα Audiosiege Studios (Defeater, SUNN O))), Pelican and many others), κάνοντας το «Depression Neverevning» ένα αψεγάδιαστο άλμπουμ.

Το άλμπουμ κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2016 από την Prime Eon Media και το συγκρότημα ανυπομονεί να πάρει αυτό το ξεχωριστό κράμα του extreme metal εκεί που ανήκει, «στον δρόμο» ΄στην Ελλάδα αλλά και σε όλα τα μέρη του κόσμου.

Με την κυκλοφορία του Depressionόχι μόνο πραγματοποιήθηκαν οι προσδοκίες. Πήραν καλύτερες κριτικές για τη δουλειά DepressionNeverendin, από περιοδικά και webzinesσε Ελλάδα και εξωτερικό, συμμέτοχες σε μεγάλα φεστιβάλ, openingactσε μεγάλες μπάντες του εξωτερικού και liveμε μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα.

Οι Foray Between Ocean, με το παρθενικό «Depression Neverending» παρουσίασαν ένα πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο που προσμειγνύει το Progressive Death Metal/Deathcore με το post metal, τον ακραίο ήχο και τα συμφωνικά στοιχεία, γεγονός που τους προσέφερε άμεση αναγνώριση από το κοινό και τον παγκόσμιο μουσικό τύπο.

 

NULL’O’ZERO

Οι Null’O’zero είναι μία Metal μπάντα από την Αθήνα που ξεκίνησε στις αρχές του 2012. Σκοπός της, να συνδυάσει το παλιό, παραδοσιακό με το σύγχρονο Heavy Metal, με βασικές επιρροές κυρίως από την αμερικάνικη σκηνή. Η πρώτη απόπειρα ήταν το E.P Under Blood Red Sky, όπου και η μπάντα ξεκίνησε να αποκτά τον δικό της χαρακτήρα. Με την πρώτη σύνθεση η μπάντα έκανε αρκετές live εμφανίσεις, ένα mini tour με τους epic metallers Battleroar και επίσης μετράει μία νίκη στον μεγάλο διαγωνισμό ‘’Band  On The Stage’’, μεταξύ 42 συγκροτημάτων της Ελληνικής Underground σκηνής. Μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω αναδιοργάνωσης,  επιστρέφει πιο δυνατή από ποτέ με το νέο της line-up και ξεκινά τις ηχογραφήσεις για το πρώτο επίσημο album με τον τίτλο ‘’THE ENEMY WITHIN’’.Το 2015 το συγκρότημα υπογράφει με την Roar – RockOfAngelsRecords. Ο δίσκος κυκλοφορεί τέλη του 2015, παίρνει πολύ σπουδαίες κριτικές από τον τύπο και οδηγεί την μπάντα στο επόμενο επίπεδο. Άξιο αναφοράς είναι το ότι οι null’o’zero για την προώθηση του 1ου επίσημου άλμπουμ τους, μοιράστηκαν την σκηνή με δύο τεράστια ονόματα της παγκόσμιας σκηνής, τους Accept και τους IcedEarth, ενώ ήταν και οι headliners τις πρώτης μέρας στο φεστιβάλ WreckAthens του 2016.

Μετά από έναν πλήρη κύκλο το συγκρότημα μπαίνει στο στούντιο μέσα του 2017 με σκοπό να κυκλοφορήσει το δεύτερο επίσημο άλμπουμ(t.b.a.). Αυτή τη φορά πίσω από την κονσόλα είναι ο Θύμιος Κρίκος (Innewish) σε ρόλο ηχολήπτη – παραγωγού. Όλες η ηχογραφήσεις για τα έγχορδα έγιναν στα LoneStudios, ενώ φωνές και τύμπανα έγιναν στα DevasoundzStudios. Την ηχογράφηση των τυμπάνων σε συνεργασία με τον Θύμιο, ανέλαβε ο FotisBenardo (SixForNineex.SepticFlesh)

Αυτή την στιγμή έχει μόλις ολοκληρωθεί η μίξη και αναμένεται το mastering και η ημερομηνία κυκλοφορίας από την RoarRecords.

Συνεπώς η μπάντα ετοιμάζεται πυρετωδώς για την νέα κυκλοφορία όπως επίσης, προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ της Χώρας, το RockwaveFestival, δίπλα σε τεράστια ονόματα όπως οι JudasPriest, IronMaiden, Accept,Saxon, Volbeat κ.α.

 

JACKS FULL

Οι JacksFull -Μιχάλης Απαρτόγλου: φωνή/μπάσο, Νίκος Σπάθας: κιθάρα, Βαγγέλης Καρδαμίτσης: ντραμς είναι μια hard ‘n’ heavyrock μπάντα που έρχεται από την Αθήνα. Το ομώνυμο ντεμπούτο τους κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015 και δίνει μια πρώτη γεύση για το στυλ και τις επιρροές τους. Οι JacksFull μπαίνουν Αllin στη hard/heavyrock σκηνή, μετρώντας ήδη πολλά live στο ενεργητικό τους και υπόσχονται ακόμα περισσότερα μεταφέροντας το vibe και την ενέργεια τους. Σκληρό ροκ από μια αληθινή μπάντα που γουστάρει πολύ αυτό που κάνει. Αυτή τη περίοδο είναι σε εξέλιξη ο δεύτερος δίσκος τους, o οποίος αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την μουσική τους ταυτότητα. Όντας πιο ώριμοι, εμπλουτίζουν τον ήχο τους διατηρώντας τις rock ρίζες τους .

Save the dates
Rockwave 2018 is calling metalheads!
TerraVibe Park
37ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας

 

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Rockwave 2018 is calling
Γυρίστε τα ρολόγια σας από τώρα στην Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 και προετοιμαστείτε για ένα από τα καλύτερα shows που έχουν συμβεί ποτέ! 

Σε συνέχεια της απόλυτα επιτυχημένης παγκόσμιας περιοδείας τους το 2016-17 για την προώθηση του 16ου studio album The Book Of Souls,
οι IRON MAIDEN θα βγουν ξανά στο δρόμο το 2018 με μια σεριά από σόου σε φεστιβάλ και αρένες στην Ευρώπη, με την Legacy Of The Beast World Tour
ξεκινώντας από το Ταλίν της Εσθονίας στις 26 Μαϊου και τελειώνοντας στην Ο2 Arena, στο Λονδίνο στις 10 Αυγούστου. Παρασκευή 20 Ιουλίου,
Rockwave Festival στο Terra Vibe Park. Το πλήρες πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής περιοδείας είναι αναρτημένο στο ironmaiden.com και η περιοδεία αναμένεται να συνεχιστεί και το 2019.

Το κόνσεπτ του Legacy Of The Beast World Tour είναι εμπνευσμένο από το ομότιτλο mobile game και το κόμικ των Maiden και το design του
stage set θα συμπεριλαμβάνει μια πληθώρα από διαφορετικούς αλλά συνδεδεμένους «κόσμους», με τη set list να καλύπτει
μια μεγάλη γκάμα από υλικό των 80’s και πολλές εκπλήξεις από τα πιο πρόσφατα album τους, δημιουργώντας μια ποικιλία.

Ο μάνατζερ των Maiden,Rod Smallwood, εξηγεί:

“Όπως γνωρίζουν οι φανς, ακολουθούμε μια συγκεκριμένη γραμμή περιοδείας από τότε που ο Bruce κι ο Adrian επανήλθαν στους Maiden
την αρχή της χιλιετίας,  εναλλάσοντας περιοδείες για νέες κυκλοφορίες με “History/Hits” περιοδείες. Απολαμβάνουμε να δουλεύουμε με αυτό
τον τρόπο για πολλούς λόγους, κυρίως επειδή δίνεται η δυνατότητα στη μπάντα να παίζει και νέο υλικό αλλά και τα παλιά αγαπημένα
που ξέρουμε ότι οι φανς θέλουν να ακούν. Τα πράγματα παραμένουν φρέσκα. Όχι μόνο για τους φανς, αλλά και τη μπάντα.

Για την συγκεκριμένη περιοδεία αποφασίσαμε να βασίσουμε τη θεματολογία μας στο the Legacy Of The Beast όνομα καθώς ταιριάζει ιδανικά
στους σκοπούς μας δίνοντας την ευκαιρία να γίνουμε δημιουργικοί αλλά και να κάνουμε λίγο πλάκα ειδικά με τον Ediie! Δεν θέλω να αποκαλύψω
περισσότερα συτή την στιγμή αλλά δουλεύουμε σε ένα στήσιμο με πολλά διαφορετικά stages που θα ακολουθούν αισθητικά την Iron Maiden
παράδοση και ελπίζουμε να δώσουμε στους fans μια φανταστική εμπειρία, όταν έρθουν να δουν αυτό το special show!

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το IronMaiden.com!

VOLBEAT

Volbeat. Μία λέξη. Ένα συγκρότημα. Ένας αμίμητος ήχος. Μία απαράμιλλη προσέγγιση στην μουσική.

Συναυλιακό και φεστιβαλικό απωθημένο χρόνων τα παιδιά από την Δανία έρχονται για πρώτη φορά στα μέρη μας ώστε να αποδείξουν γιατί θεωρούνται η πιο γαμάτη μπάντα του σκληρού ήχου τα τελευταία χρόνια! Στο RockwaveFestival λοιπόν την Παρασκευή 20 Ιουλίου οι VOLBEAT θα ισοπεδώσουν το TerraVibe μπρος στα μάτια χιλιάδων θεατών!

Από τις στάχτες της deathmetal μπάντας των Dominus, oMichaelPoulsen (φωνή, κιθάρα) ιθύνων νους των Volbeat σχημάτισε το συγκρότημα στις αρχές του 2000 μαζί με τον έτερο συνοδοιπόρο του στα drumsJonLarsen.

The Strength/ The Sound/ The Songs (2005) τιτλοφορείτοοπρώτοςτουςδίσκοςκαι Rock the Rebel/Meat the Devil (2007) o δεύτερος. Άπαντες οι μουσικόφιλοι υποκλίθηκαν στο ταλέντο του γκρουπ ξεκινώντας στόμα με στόμα την φήμη που επιβεβαιώθηκε λίγα χρόνια αργότερα ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη μπάντα του σκληρού ροκ/ heavymetal που θα δούμε επί σκηνής στο μέλλον!

Τα BeyondHell/AboveHeaven&OutlawGentlemenandShadyLadies εκτίναξαν την φήμη τους με τεράστιες περιοδείες ανά τον κόσμο. Ο RobCaggiano από το 2013 έως και σήμερα κλείδωσε το Lineup των Volbeat και πλέον με τον τελευταίο δίσκο τους SealtheDealandLetsBoogie όλοι μιλάνε για τους Δανούς φίλους μας!

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους στο TerraVibeParkκαι το μπαρουτοκαπνισμένο κοινό του RockwaveFestival!!

Αreyoustillcounting people?

 

TREMONTI

ΤοόνοματουMarkTremontiστους μουσικόφιλους μνημονεύεται πολύ συχνά όταν γίνεται κουβέντα για τους σπουδαιότερους κιθαρίστες της γενιάς του! Πώς να γίνει διαφορετικά όταν μιλάμε για τον ιθύνοντα κιθαριστικό νου των Creed, AlterBridgeκαι του προσωπικού του projectυπό τον κατανοητό τίτλο TREMONTI!

Bιρτουόζος της κιθάρας λοιπόν ο MarkTremonti! Aπό τις PostGrungeδοξασμένες μέρες των Creedμέχρι όταν συνάντησε το φιλαράκι του MylesKennedyστους AlterBridgeο Tremontiπρόσφερε αφειδώς κομμάτια από το ταλέντο του στους fans!

Δεν σταμάτησε ποτέ ωστόσο να διοχετεύει την ενέργεια του και τις εμπνευσμένες συνθέσεις του στο προσωπικό του σχήμα, το οποίο λατρεύεται από κιθαρίστες και κοινό!

Απότα “AllIWas” & “Cauterize” του 2012 και 2015 ήρθε το εκπληκτικό “Dusk” του 2016 για να τον εδραιώσει ως ένα από τους καλύτερους κιθαρίστες των ημερών μας!

Ενώ ετοιμάζει τον νέο του δίσκο «ADyingMachine” θα κάνει μια στάση στην χώρα μας την Παρασκευή 20 Ιουλίου στην σκηνή του RockwaveFestival 2018!

MONUMENT

Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ “Renegades” 2014 και “HairOfTheDog” 2016, με το δεύτερο να αποσπά διθυραμβικές κριτικές από τον Ευρωπαϊκό HeavyMetal τύπο, οι Monument πρόσφατα ανακοίνωσαν την κυκλοφορία ενός 7” Single, προάγγελο της κυκλοφορίας του τρίτου τους κατά σειρά album με τίτλο “Hellhound”, το οποίο και θα κυκλοφορήσουν στις 25.05.2018 μέσω της ROAR! Rock Of Angels Records σε jewel case CD, limited Digipack CD, μαύροβινύλιοκαι limited special boxset!

Ημπάντα, θαμοιραστείτηνσκηνήτου Rockwave Festival τηνΠαρασκευή 20 Ιουλίουμετους IRON MAIDEN, VOLBEAT, TREMONTI, WEB και ROLLIN DICE. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι MONUMENT επισκέπτονται την χώρα μας καθώς μετά την επιστροφή τους από την ευρωπαϊκή περιοδεία τους με τους RAGE το φθινόπωρο του 2016, εμφανίστηκαν ως directsupport στις δύο εμφανίσεις των ICEDEARTH σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Νοέμβριο του 2016 κερδίζοντας νέους fans στην χώρα μας!

Είναι γνωστό στην HeavyMetal Ευρωπαϊκή κοινότητα πως κερδίζουν ολοένα και περισσότερους fans μέσα από τα πολύ δυναμικά liveshows τους και απόδειξη για αυτό είναι η συμμετοχή του συγκροτήματος στο RockHardFestival στο Gelsenkirchen της Γερμανίας τον περασμένο Ιούνιο του 2017, όπου στην πρώτη μέρα του φεστιβάλ έκαναν ρεκόρ προσέλευσης στην ώρα που εμφανίστηκαν σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές / συγκροτήματα του φεστιβάλ!

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στους δρόμους του Ανατολικού Λονδίνου από τον τραγουδιστή Peter Ellis. Οι MONUMENT φέρνουν πίσω έναν ήχο που λείπει από το Ηνωμένο Βασίλειο για σχεδόν 30 χρόνια. True British Heavy Metal!

 

WEB

Oι πιόνεροι του darkmetalθα δώσουν ένα μοναδικό showστο TerraVibeParkαντάξιο της φήμης τους σαν μια από τις πιο σημαντικές μπάντες παγκοσμίως!

ROLLIN DICE

Οι Rollin’ Dice σχηματίστηκαν το 2011 ως ένα blues rock σχήμα καθοδηγούμενο από την αισθητική των 70’s και των σπουδαίων συγκροτημάτων της περιόδου εκείνης.

Μετρώντας 6 χρόνια στο ενεργητικό τους και πολλές εμφανίσεις τόσο σε venues της Αθήνας όσο και της επαρχίας και έπειτα από πολλές αλλαγές στον ηχητικό προσανατολισμό του σχήματος αλλά και τη σύνθεση αυτού, τον Νοέμβριο του 2017 κυκλοφορούν με το ελληνικό Metal Hammer το full length debut album τους, «Way to the Sun». Πλέον κινούνται στα μονοπάτια της heavyrock και της “live” αισθητικής στον ήχο τους.

Σημαντική στιγμή, έπειτα από το δισκογραφικό ξεκίνημα του γκρουπ, ήταν η live εμφάνιση τους πλάι στους Nightstalker και V.I.C. στο PiraeusAcademy, σε μία soldout βραδιά οργανωμένη από το ελληνικό MetalHammer.

Το γκρουπ αυτή τη στιγμή εμφανίζεται σε πόλεις ανά την Ελλάδα για την προώθηση του debutalbum του “WaytotheSun”.

 

23 years people!

Rockwave is calling!

Are you with us?

www.rockwavefestival.gr

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366
Θεσσαλονίκη
Μusicland, Μητροπόλεως 102, τηλ 2310264880
Σε όλη την Ελλάδα
Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ/ Καταστήματα Cosmote
Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.tickethouse.gr