Αρχική Νέα O George Michael βραβεύτηκε μετά θάνατον για την προσφορά του σε ασθενείς...

O George Michael βραβεύτηκε μετά θάνατον για την προσφορά του σε ασθενείς του AIDS

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ο Project Angel Food τίμησε, μετά θάνατον, τον George Michael κατά τη διάρκεια του Angel Awards Gala που έγινε στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού στο Χόλιγουντ. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα σόου του Adam Lambert, αφιερωμένο στον Βρετανό τραγουδιστή που πέθανε τον Δεκέμβριο του 2016.

Ο Adam Lambert που ξεκίνησε χθες την περιοδεία του με την θρυλική ροκ μπάντα των Queen, ερμήνευσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τις μεγάλες επιτυχίες του George Michael «Faith» και «One More Try», καθώς επίσης τραγούδησε την επιτυχία των Queen «Somebody to Love».

Ο 53χρονος τραγουδιστής, που ήταν κυπριακής καταγωγής, ήταν υποστηρικτής της οργάνωσης και τιμήθηκε με το βραβείο πρωτοπορίας «Elizabeth Taylor» καθώς διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο, ώστε η οργάνωση να ενισχυθεί κατά τη δεκαετία του 1990, όταν η επιδημία του AIDS ήταν στην κορύφωσή της και να συνεχίσει να προσφέρει φροντίδα στους ασθενείς.

Ο George Michael χορηγούσε κάθε χρόνο, από τότε μέχρι και το θάνατο του, το ποσό των 25 χιλιάδων δολαρίων στην οργάνωση.

ΠΗΓΗ