ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η κλήρωση έγινε.

Η κλήρωση έγινε στις 16 Νοεμβρίου 2015, στις 12μ.μ.

ioanna Η τυχερή είναι η Ιωάννα Καραγιάννη από την Αθήνα. Κερδίζει το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού του CULTradio :

Αεροπορικά Εισιτήρια μετ’ επιστροφής από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη προς Μιλάνο για δύο άτομα και για τις ημερομηνίες της επιλογής της.

 

Ευχαριστούμε όλους τους ακροατές για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό!

 


 

Το CULTradio το «ανεβάσατε» ψηλά στις προτιμήσεις μιας και καθημερινά εκατοντάδες ακροατές συνδέονται μέσω ίντερνετ και μας ακούν αλλά και από τα ερτζιανά στους 99,8FM. Ετσι το αγαπημένο σας ραδιόφωνο θέλησε να σας στείλει και εσάς «ψηλά» στα ουράνια με αύτον τον διαγωνισμό με δώρο αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για Μιλάνο.

 

EPSON DSC picture
EPSON DSC picture

 

Γιατί Μιλάνο τώρα;

Αν η Ρώμη είναι γνωστή για τη γλυκιά ζωή, το Μιλάνο είναι o ορισμός του στιλάτου lifestyle.

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας είναι σήμερα η πρώτη τη τάξει οικονομική δύναμη της χώρας. Και, βέβαια, συνώνυμο της μόδας ή καλύτερα μία από τις πρωτεύουσές της, αφού εδώ ( όσο και στο Παρίσι και το Λονδίνο ) δημιουργούνται οι νέες τάσεις και το ντιζάιν, ενώ εδώ έχουν τη βάση τους κάποιοι από τους μεγαλύτερους ιταλικούς οίκους μόδας.

Με λίγα λόγια, οι Μιλανέζοι έχουν το στιλ στο DNA τους! Η πόλη μοιάζει να είναι σε διαρκή κίνηση. Δύσκολο να μη σας συνεπάρει με τους φρενήρεις ρυθμούς της ή να μη σας ενθουσιάσει με την πολιτιστική και καλλιτεχνική κληρονομιά της.

Η αισθητική υπάρχει παντού, στα κτίρια, στα καταστήματα, στα προϊόντα, στη διασκέδαση, στο φαγητό και, φυσικά, στη μόδα. Για να πάρετε μόνο μια μικρή, αλλά χαρακτηριστική γεύση από το Μιλάνο –ιδίως αν βρεθείτε εκεί μόνο για weekend– κάντε την κλασική τουριστική διαδρομή, η οποία ξεκινά από το κέντρο και τον πανέμορφο γοτθικό καθεδρικό Duomo με την πλατεία και την GalleriaVittorio Emanuele ΙΙ. Στη συνέχεια κινηθείτε βορειοανατολικά, προς τη Via Montenapoleone, όπου βρίσκονται οι μπουτίκ μεγάλων οίκων μόδας, προσπεράστε τις και κατευθυνθείτε προς την Galleria d’Arte Moderna και τους κήπους Giardini Pubblici.

Στην ουσία η καρδιά της πόλης χτυπάει στην GalleriaVittorio Emanuelle ΙΙ και στο Χρυσό Τρίγωνο, δηλαδή στη Via Mοntenapoleone και τους γύρω δρόμους, εκεί δηλαδή που βρίσκονται τα ακριβά καταστήματα των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Υπάρχουν όμως και δρόμοι για μικρότερο βαλάντιο, όπως η Via Torino, όπου θα βρείτε γνωστές αλυσίδες καταστημάτων ρούχων και αξεσουάρ, ή η Largo Carrobbio, με μικρές μπουτίκ για πιο εναλλακτικό ντύσιμο.
Η πόλη είναι στα καλύτερά της τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο και must για γιορτινό shopping.

weekend_milano