Αρχική Μουσική Eutopia: To νέο οπτικοακουστικό ΕP των Massive Attack

Eutopia: To νέο οπτικοακουστικό ΕP των Massive Attack

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που μας προετοιμάζει για την εμφάνισή τους στο Release Athens 2021 (Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021, Πλατεία Νερού).

Oι θρυλικοί Massive Attack ανακοίνωσαν και διέθεσαν ψηφιακά τη νέα τους κυκλοφορία, την πρώτη δουλειά τους μετά το εξαιρετικό Ritual Spirit (2016).

Το Eutopia είναι ένα EP, με τρία νέα τραγούδια στα οποία συνεργάζονται με τους Algiers, Saul Williams και Young Fathers και όλα συνοδεύονται από videos στα οποία «πρωταγωνιστούν» οι φωνές τριών πολιτικών ομιλητών και ειδικών.
Η Christiana Figueres, διπλωμάτης και εισηγήτρια της συμφωνίας για κλιματική αλλαγή των Ηνωμένων Εθνών. Ο οικονομολόγος/καθηγητής Guy Standing, ειδικός σε θέματα παγκόσμιων εισοδημάτων και ο Gabriel Zucman, ο καθηγητής πίσω από την κίνηση της φορολογίας του πλούτου στις ΗΠΑ.

Τα τραγούδια γεννήθηκαν στη διάρκεια του lockdown και είναι ένα κάλεσμα για παγκόσμια αλλαγή. Τα video είναι δημιουργίες του περίφημου Mario Klingemann, πρωτοπόρου της σύνδεσης της Τέχνης με την τεχνητή νοημοσύνη.

Παρακολουθήστε και τα τρία παρακάτω: