Αρχική Μουσική Οι συμμετοχές του φετινού ιντερνετικού Summer Nostos Festival

Οι συμμετοχές του φετινού ιντερνετικού Summer Nostos Festival

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Γνωστοί και ανερχόμενοι καλλιτέχνες

On line θα διεξαχθεί φέτος, για πρώτη φορά λόγω των περιστάσεων, το SNFestival RetroFuture με μουσικές πρεμιέρες από γνωστούς και ανερχόμενους καλλιτέχνες.

Ο Νιγηριανό superstar Burna Boy για μια σύντομη αλλά δυνατή afro-fusion γεύση και η εξαιρετική DJDecay, που θα σε ξεσηκώσει με τον ρυθμό της ανερχόμενης μουσικής σκηνής από την Ουγκάντα, καθώς εξυμνεί τη δύναμη της θηλυκότητας. Επίσης live το μουσικό έργο Μετέωρη του Δημήτρη Καμαρωτού με τη συνοδεία της μεσόφωνου Άννα Παγκάλου, που θα μεταδοθεί ζωντανά και πάλι από το πιο ψηλό σημείο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), κάπου μεταξύ ουρανού και γης. Οι ΜΕΛΙSSEΣ στην online συναυλία από το ενεργειακό στέγαστρο του ΚΠΙΣΝ, ενώ τα φετινά DJsets, για μια ακόμη χρονιά σε συνεργασία με το Nyege Nyege Festival προκαλούν σε χορό ακόμη και disco.

Μερικές retro νότες στο φετινό πρόγραμμα έρχονται να επιβεβαιώσουν το πρώτο μισό του τίτλου του SΝFestival RetroFuture. Πάτα rewind και play για να (ξανα)ζήσεις αξέχαστες συναυλίες, όπως την εμφάνιση των Στέρεο Νόβα (2018), του ιστορικού ντουέτου της ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής, που γέμισε το Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ με 11.000 θεατές, και τη συναυλία των Low(2019) που ξεχώρισαν με την αλληλεπίδραση των φωνών τους και την έντονη πνευματικότητά τους. Ταξίδεψε πίσω σε μια από τις πιο αισθαντικές στιγμές στην ιστορία του φεστιβάλ, με τον Seu Jorge & την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών (2018) να ερμηνεύουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie στα πορτογαλικά. Ζήσε στιγμιότυπα από τη μαγική βραδιά, που χάρισε ο Χορός των Γερανών (2014) όταν το ΚΠΙΣΝ δεν ήταν ακόμα παρά ένα ίχνος υπόσχεσης για το μέλλον, περιτριγυρισμένο από φυτεμένες ελιές και λεβάντες.

Από το πρόγραμμα του SNFestival RetroFuture δεν θα μπορούσε να λείπει ένα από τα αγαπημένα acts της διοργάνωσης, όπως το μουσικό show των Choir! Choir! Choir! που θα παρουσιάσουν, για πρώτη φορά online, το χορωδιακό βίντεο που δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή του κόσμου να τραγουδά το With A Little Help From My Friends των Beatles παρέα με το μουσικό ντουέτο από τον Καναδά και τον Κωστή Μαραβέγια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε στο SNFestival.org