Αρχική Μουσική Ένα μίνι ντοκιμαντέρ από τους National, συνοδευτικό μιας νέας κυκλοφορίας που βγαίνει...

Ένα μίνι ντοκιμαντέρ από τους National, συνοδευτικό μιας νέας κυκλοφορίας που βγαίνει σε λίγες μέρες μόνο σε κασέτα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δείτε ολόκληρο το Juicy Sonic Magic

Αν και επέστρεψαν φέτος με το I Am Easy To Find, οι National δείχνουν να απογοήτευσαν μερίδα των ακολούθων τους , παρ’ όλο που το άλμπουμ κράτησε ψηλά τις μετοχές τους στα διεθνή charts (Η.Π.Α. #5, Βρετανία #2, Αυστραλία #6, Γαλλία #32, Καναδάς #4, Γερμανία #2).

Τώρα, το αμερικάνικο γκρουπ δίνει στη δημοσιότητα ένα ντοκιμαντέρ δικής του παραγωγής, το οποίο έστησαν παρέα με τον σκηνοθέτη David DuBois και τον αρχειοθέτη Erik Flannigan: έχει τίτλο Juicy Sonic Magic και μπορείτε να το δείτε ολόκληρο

Juicy Sonic Magic, εντωμεταξύ, λέγεται και η νέα κυκλοφορία των National: ένα box set αποτελούμενο αποκλειστικά από κασέτες, στις οποίες καταγράφεται το διήμερο live που έδωσαν τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Greek Theatre, στο Berkeley της Καλιφόρνια.

Το ντοκιμαντέρ δεν σχετίζεται όμως με τις δύο συναυλίες, αλλά με την έμπνευση πίσω από την κασετοκυκλοφορία. Η οποία δεν είναι άλλη από τον Mike “The Mike” Millard, που στο δεύτερο μισό των 1970s και καθ’ όλη τη δεκαετία του 1980 κατέγραφε συναυλίες από ένα ευρύ καλλιτεχνικό φάσμα σε bootlegs χάρη σε ειδικούς μηχανισμούς που έκρυβε κάτω από το αναπηρικό καροτσάκι με το οποίο έμπαινε στα live. Υποφέροντας χρόνια από σοβαρή κατάθλιψη, ο Millard αυτοκτόνησε το 1994.

Το box set Juicy Sonic Magic κυκλοφορεί την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, για τη Black Friday της Record Store Day 2019.