Αρχική Μουσική Ο Iggy Pop και ο Τζέιμς Μποντ – Ακούστε ένα καινούριο τραγούδι

Ο Iggy Pop και ο Τζέιμς Μποντ – Ακούστε ένα καινούριο τραγούδι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Από τον δίσκο που έρχεται τον Σεπτέμβρη

Ήταν σίγουρα μία από τις πιο επιτυχημένες, αλλά και μία από τις πιο δυνατές συναυλίες του φετινού καλοκαιριού η headline εμφάνιση του Iggy Pop στο Release Athens 2019

Η ανανέωση μάλιστα αυτής της σχέσης εμπιστοσύνης με το ελληνικό κοινό, η οποία κρατάει στον χρόνο, ήρθε στο καταλληλότερο τάιμινγκ για τον αειθαλή rocker, αφού ετοιμάζει πλέον και τη δισκογραφική του επιστροφή, έναν περίπου χρόνο μετά το ΕΡ Teatime Dub Encounters που κατέθεσε με τους Underworld (Βρετανία #20).

Ως promo λοιπόν γι’ αυτήν, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο «James Bond»: μπορείτε να το ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ.

Το «James Bond» προλογίζει το νέο άλμπουμ Free, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου από την Caroline International, σε διεθνή διανομή Universal.

«Στο τέλος της περιοδείας για το Post Pop Depression αισθάνθηκα σίγουρος ότι είχα ξεπεράσει το πρόβλημα της χρόνιας ανασφάλειας μου, το οποίο με είχε ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα στην καριέρα μου για παραπάνω από όσο ίσως θα έπρεπε», δήλωσε σχετικά ο Iggy Pop, συμπληρώνοντας: «παράλληλα, ένιωσα εξουθενωμένος και αισθάνθηκα ότι ήθελα να ξεκουραστώ για ένα διάστημα. Ήθελα να είμαι ελεύθερος».