Αρχική Agenda Παλιοβράχα Φθιώτιδας: Για 13η συνεχόμενη χρονιά, έρχεται το Old Rock Party! Στις...

Παλιοβράχα Φθιώτιδας: Για 13η συνεχόμενη χρονιά, έρχεται το Old Rock Party! Στις 12 Αυγούστου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ατελείωτος χορός, χορευτικά σόου, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα…

Από τον Σύλλογος Νέων Παλαιοβράχας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο σύλλογος νέων Παλαιοβράχας συνεχίζει για 13η συνεχόμενη χρονιά το πολυσυζητημένο και γνωστό σε όλους «OLDROCKPARTY», στις 12 Αυγούστου, που αποτελεί πόλο έλξης για κάθε ηλικία και γούστο.
Ένα πάρτυ που έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια, με μεγάλη απήχηση στον κόσμο, έρχεται να ταράξει τα νερά της τοπικής κοινωνίας για ακόμη μια φορά.

Η νεολαία του χωριού, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια κάθε χρόνο, δημιουργεί ένα πάρτυ πέραν από κάθε προσδοκώμενο, κατασκευάζοντας μεγαθήρια έργα με διαφορετικό και εξελισσόμενο concept κάθε χρόνο, ανεβάζοντας το επίπεδο πολύ υψηλά. Από την στήριξη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια και από τα έσοδα ενός πάρτυ, έχει κάνει διάφορα έργα στο χωριό και στόχος είναι να φτιαχτούν κι άλλα έργα προς όφελος του χωριού και της ανάδειξης της τοπικής κοινωνίας.

Σας περιμένουμε λοιπόν την Δευτέρα 12 Αυγούστου για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί στους ξέφρενους ρυθμούς της μουσικής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ο ατελείωτος χορός, τα χορευτικά σόου και εντυπωσιακά πυροτεχνήματα σε συνδυασμό με το Jägermeister, που για δεύτερη συνεχή χρονιά θα είναι επίσημος χορηγός και υποστηρικτής του πάρτυ, θα απογειώσουν την διάθεση στα ύψη. Μην το χάσετε!

Επικοινωνία- πληροφορίες: