Αρχική Μουσική Οι Allah-Las στον Αέρα – Δείτε το νέο τους βιντεοκλίπ

Οι Allah-Las στον Αέρα – Δείτε το νέο τους βιντεοκλίπ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Από έναν καινούριο δίσκο που θα τους ξαναφέρει στην Ελλάδα το φθινόπωρο

Oι Allah-Las από το Λος Άντζελες υπήρξαν από τα πλέον δημοφιλή συγκροτήματα στην Ελλάδα, ανάμεσα σε όσα καβάλησαν την πιο πρόσφατη χρονικά αναβίωση της ψυχεδέλειας των 1960s -αυτή δηλαδή που έλαβε χώρα στους κόλπους του indie rock της τρέχουσας δεκαετίας. «Ίσως αρέσουμε στην Ελλάδα, γιατί η μουσική μας κουβαλά την αίσθηση της ακρογιαλιάς», είχε δηλώσει πίσω στο 2016 ο Matthew Coreia

Φέτος, οι Allah-Las σκοπεύουν να μας επισκεφθούν ξανά, έχοντας δώσει διπλό ραντεβού με το ελληνικό κοινό: την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου θα βρεθούν στην Αθήνα (Fuzz), ενώ την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου θα παίξουν στη Θεσσαλονίκη (Principal). Καθώς φαίνεται, μάλιστα, θα μας έρθουν και με νέο δίσκο, προάγγελος του οποίου είναι το φρέσκο τραγούδι «In The Air», που μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι’ αυτό ο Sam Kristofski.

Το «In The Air» προλογίζει τον δίσκο LAHS, ο οποίος θα κυκλοφορήσει από τη Mexican Summer στις 11 Οκτωβρίου. Αν και πριν έναν περίπου μήνα βγήκε το soundtrack για την ταινία Self Discovery For Social Survival -περιλαμβάνοντας πολλά καινούρια κομμάτια τους- στη δισκογραφία τους θα διαδεχθεί το άλμπουμ του 2016 Calico Review.