Αρχική Μουσική Cat Power: Δείτε το νέο της βιντεοκλίπ για το Horizon

Cat Power: Δείτε το νέο της βιντεοκλίπ για το Horizon

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Στη δισκογραφία από το 1995, η Chan Marshall από την Ατλάντα της Τζόρτζια χρειάστηκε να περιμένει τα ’00s ώστε να γίνει -ως Cat Power- όνομα αναφοράς στους εναλλακτικούς κύκλους, με δίσκους π.χ. σαν το The Greatest του 2006 (Η.Π.Α. #34, Βρετανία #45, Αυστραλία #25, Γαλλία #20).

Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, λίγο η ηχητική στροφή με το Sun του 2012  και λίγο η εξαφάνισή της έπειτα, κλόνισαν την εμπιστοσύνη του κοινού. Το άλμπουμ Wanderer, όμως, με το οποίο ξαναφάνηκε στα τέλη του 2018 μάλλον έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, βρίσκοντας την εκτός Αμερικής απήχησή της να παραμένει σημαντική (Η.Π.Α. #96, Βρετανία #29, Αυστραλία #42, Γαλλία #19, Γερμανία #18).

Τώρα, η Cat Power συνεχίζει το σχετικό promo με ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι “Horizon”: το σκηνοθέτησε ο Greg Hunt και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Εκτός από το promo για το Wanderer, το κλιπ λειτουργεί και σαν διαφήμιση για τη μακρά σειρά καλοκαιρινών συναυλιών που έχει προγραμματίσει η Cat Power στην Ευρώπη. Δυστυχώς, δεν υπήρξε στο πλάνο καμία ημερομηνία για Ελλάδα.