Αρχική Μουσική Οι Sebadoh γιορτάζουν το Κενό – Ακούστε το πρώτο τους νέο τραγούδι...

Οι Sebadoh γιορτάζουν το Κενό – Ακούστε το πρώτο τους νέο τραγούδι εδώ και 6 χρόνια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Πάνω από 30 χρόνια καριέρας μετρούν πλέον οι Sebadoh, μπάντα από τις πλέον ιστορικές και αγαπημένες όσον αφορά το αμερικάνικο indie, η οποία δικαίως θεωρείται σήμερα πρωτοπόρα του lo-fi στυλ που αναπτύχθηκε κατά τη δεκαετία του 1990.

Από τους ιδρυτές, βέβαια, συνεχίζει πλέον μονάχα ο Lou Barlow -o Eric Gaffney έχει φύγει ήδη από το 1993, αν και πήρε μέρος ξανά το διάστημα 2007 με 2008, όταν ανασχηματίστηκε η κλασική σύνθεση των Sebadoh.

Το γκρουπ από το Westfield της Μασαχουσέτης σιώπησε πάντως το τελευταίο διάστημα, έχοντας να φανεί από το άλμπουμ του 2013 Defend Yourself. Τώρα, όμως, επιστρέφουν με καινούριο τραγούδι: λέγεται «Celebrate The Void» και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας και το κάτι-σαν-βιντεοκλίπ που το συνοδεύει.

Το «Celebrate The Void» προλογίζει τον νέο δίσκο Act Surprised, που θα κυκλοφορήσει στις 24 από τη Dangerbird Records, σε παραγωγή Justin Pizzoferatto. Ναι, του ίδιου που τράβηξε και τη φωτογραφία της μπάντας την οποία βλέπετε στο παρόν δημοσίευμα.