Αρχική Μουσική Οι Chemical Brothers προσφέρουν τον ήχο της Formula 1 για το 2019

Οι Chemical Brothers προσφέρουν τον ήχο της Formula 1 για το 2019

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Δείτε το βιντεοκλίπ για το «We’ve Got To Try»

Κοντεύουν 4 χρόνια πια από το τελευταίο άλμπουμ των Chemical Brothers, Born In The Echoes, που τα είχε πάει πολύ καλά σε εμπορικό επίπεδο: #1 στη Βρετανία, #73 στις Η.Π.Α., #5 στην Αυστραλία, #29 στη Γαλλία, #10 στη Γερμανία. Παρά ταύτα, το δίδυμο ήρθε πρόσφατα για συναυλία στην Ελλάδα, δείχνοντας ότι παραμένει φορτσάτο.

Τώρα, οι Ed Simons & Tom Rowlands είναι έτοιμοι να επιστρέψουν με καινούρια δουλειά. Και, στα πλαίσια του σχετικού promo, δίνουν στη δημοσιότητα ένα ακόμα καινούριο τραγούδι με τίτλο «We’ve Got To Try»: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι’ αυτό ο Ninian Doff.

Το «We’ve Got To Try» προλογίζει το νέο άλμπουμ No Geography, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Astralwerks στις 12 Απριλίου.

Είναι όμως και το τραγούδι το οποίο θα «ντύσει» επισήμως τους αγώνες της Formula 1 για τη φετινή σαιζόν, όπως ανακοίνωσαν επισήμως οι Chemical Brothers. «Είμαστε αφοσιωμένοι fans», δήλωσαν «και έχουμε πολλές φορές παίξει σε Formula 1 πάρτυ σε όλον τον κόσμο, οπότε χαιρόμαστε ιδιαίτερα γι’ αυτήν τη συνεργασία».