Αρχική Μουσική Έρχεται νέος δίσκος από τον Ty Segall

Έρχεται νέος δίσκος από τον Ty Segall

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ακούστε μια ζωντανή ηχογράφηση στο «Love Fuzz» μιξαρισμένη από τον Steve Albini

Στα 31 του χρόνια, ο Ty Segall από το Laguna Beach της Καλιφόρνια έχει καταχωρηθεί στους μερακλήδες του εναλλακτικού ηλεκτρικού ήχου και έχει ευτυχήσει να βρει πιστό κοινό μεταξύ άλλων χωρών και στην Ελλάδα -πέρασε άλλωστε και από την Αθήνα πέρυσι το καλοκαίρι για συναυλία .

Παρά ταύτα, το 2018 ίσως να ήταν η χρονιά που ζήτησε πάρα πολλά από τους fans του, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ, κυκλοφόρησε …6(!) δίσκους. Η αρχή έγινε τον Ιανουάριο με το Freedom’s Goblin (Η.Π.Α. #117, Βρετανία #73), για να συνεχίσει τον Ιούλιο με το Joy σε συνεργασία με τον White Fence και τον Οκτώβριο πρώτα με το Orange Rainbow, ύστερα με το Fudge Sandwich. Παράλληλα, έβγαλε το Pre Strike Sweep με τους GØGGS τον Σεπτέμβριο, ενώ το έτος έκλεισε με το απλά τιτλοφορούμενο LP, με τους The C.I.A. Όλα αυτά, όμως, είχαν το τίμημά τους: οι πωλήσεις του Segall βρίσκονται στο χαμηλότερο της μέχρι τώρα καριέρας του, ενώ η τόση παραγωγή έχει τίμημα και στην έμπνευση. Κι όμως, ο Ty Segall παραμένει ασταμάτητος.

Μπαίνει λοιπόν στο 2019 ανακοινώνοντας ένα ακόμα άλμπουμ, αυτή τη φορά με τους Freedom Band και με τον «πολύ» Steve Albini να αναλαμβάνει τη μίξη. Στο δε σύνδεσμο παρακάτω, μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση, ακούγοντας το «Love Fuzz», ένα τραγούδι από το Twins του 2012, όπως ηχογραφήθηκε το 2018 στο Teragram Ballroom του Λος Άντζελες.

Η πιο θορυβώδης αυτή εκδοχή του «Love Fuzz» προϊδεάζει βέβαια για ένα ζωντανά ηχογραφημένο άλμπουμ -και αυτό ακριβώς θα είναι το Deforming Lobes, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαρτίου από τη Drag City. Όλες οι επιλογές θα είναι από την ίδια συναυλία στο Λος Άντζελες.